Amsterdam Oost, Spaklerweg 16C

5 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Spaklerweg in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Spaklerweg in Amsterdam (Oost)? Dan is dit kantoorgebouw, wat in een mooie rustige wijk is gelegen waardoor je geconcentreerd kunt werken, helemaal iets voor jou! Het kantoorpand is pas nieuw, het is namelijk pas gebouwd in 2015. Het is sinds eind oktober open, een nieuw en vers concept dus. Buiten de werkplekken om zijn er ook vergaderruimten aanwezig, handig voor zakelijke besprekingen of een presentatie.

Huurprijzen

Wanneer je hier een werkplek in een kantoorruimte wilt huren betaal je een maandelijks bedrag van €159,-. Er is hier altijd plek en je krijg gratis toegang tot PressReader, dit is een app met 7000 abonnementen op kranten over de hele wereld. Ook krijg je hier 10 % korting op iedere reservering van een meeting room en op het menu van het bijbehorende restaurant. In dit kantoorpand vind je veel studenten, documentairemakers, coaches, journalisten en schrijvers.

Vergaderruimten en iedere dag een verse lunch

In de kantoorruimten in het kantoorpand aan de Spaklerweg in Amsterdam (Oost) huur je werkplekken onder goede omstandigheden. Je hebt namelijk ook de mogelijkheid om vergaderruimten te huren. Deze vergaderruimten zijn te gebruiken voor een zakelijke meeting maar ook om een presentatie te geven. Wanneer je een vergadering hebt kun je gebruik maken van het lunchbuffet wat vers wordt voorbereid in de aanwezige keuken. Deze keuken zorgt ook iedere dag voor een gezonde en lekkere lunch met bijvoorbeeld verse taart en belegde broodjes. De WiFi is snel en inbegrepen bij de maandelijkse huurprijs.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit pand is echt top! De dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Station Spaklerweg is slechts te bereiken op 2 minuten loopafstand en het treinstation Amsterdam Amstel binnen 10 minuten. Mocht je met de auto naar je kantoor willen reizen dan ben je vanaf verschillende snelwegen zoals A10, A2 en A9 binnen een paar minuten op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Spaklerweg in Amsterdam (Oost)

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Spaklerweg in Amsterdam (Oost)? En wil je niet alleen van de mooie werkplekken gebruik maken maar ook de vergaderruimten en lekkere catering? Kom het dan met eigen ogen bekijken. Onze vastgoedconsultants helpen je graag verder bij al je vragen en het plannen van een rondleiding. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend.

3 beoordelingen Spaklerweg

Gezellig en warm zijn de eerste woorden die bij mij opkomen wanneer ik denk aan dit kantoorpand.

De originele inrichting is een van de punten die hier zeker in meespeelt. Elke dag kun je ook genieten van een heerlijke verse lunch, ik blijf dagelijks naar de lunchpauze uitkijken.

Elke dag weer met plezier naar mijn werk!!!

heeel tof dit pand!

Goed werksfeer en gezellige mensen

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!