Wibautstraat 135, Amsterdam Oost

Kantoorruimte huren aan de Wibautstraat (Oost)

In de buurt Frankendael staat dit snelgroeiende bedrijvenpark. Kantoorruimte is te huur in het kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 1964. In het zogeheten Knowledge Mile van Amsterdam zijn nog enkele kantoorruimtes voor de verhuur beschikbaar. Deze Knowledge Mile is een initiatief van de gemeente om de slimste straat van Nederland te creëren. Het kantoorpand kent een totaal perceeloppervlakte van 1119 m2. Op dit moment huren veelal financiële bedrijven kantoorruimte in dit kantoorgebouw aan de Wibautstraat. Maar daarnaast hebben ook diverse adviesbureaus en een softwareontwikkelaar hun plekje hier gevonden. 

Huurprijzen, kantoor Wibautstraat, Amsterdam

Op dit moment zijn er nog 2 type kantoorruimtes beschikbaar voor de verhuur. In dit eigentijdse kantoorpand aan de Wibaustraat in Amsterdam huur je een kantoorruimte van 23 m2 of 32 m2. De minimale huurperiode wordt samen met jou besproken maar een huurtermijn van minimaal 6 maanden is financieel het meest aantrekkelijk. Je betaalt een maandelijks bedrag van €1250,- voor de ruimte van 23 m2 en de ruimte van 32 m2 is al te huur voor maar €1750,-. Niet gek voor Amsterdamse begrippen.

Wibautstraat, zorgeloos ondernemen 

In dit pand aan de Wibautstraat huur jij kantoorruimte zonder verdere zorgen. Het vernieuwde pand biedt namelijk uitgebreide faciliteiten en services. De kantoorruimtes zijn voorzien van voldoende daglicht en 24/7 toegankelijk voor jou als huurder. Daarnaast zijn er printvoorzieningen aanwezig en maak je in dit kantoorgebouw gebruik van een razendsnelle internetverbinding. De algemene ruimtes worden dagelijks voor je schoongemaakt en zelfs over de schoonmaak van jouw eigen kantoorruimte hoef je je geen zorgen te maken. Deze wordt namelijk ook een keer in de week voor je schoongemaakt, dit alles bij de prijs inbegrepen. Even toe aan wat rust? Maak dan gebruik van de koffiecorner of de fijne huiskamer. 

Locatie en bereikbaarheid, Wibaustraat, Amsterdam

Over de locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je als ondernemer geen zorgen te maken. Met de Ringweg A10 om de hoek zit jij binnen no-time op je bureaustoel. Tevens is de binnenstad van Amsterdam via de Wibautstraat uitstekend te bereiken. Met diverse restaurantjes, winkels, lunchrooms en koffiebarretjes in de nabije omgeving is er altijd wel iets te beleven! Daarnaast ligt het kantoorgebouw naast het Amstel Station. Hier vertrekken dagelijks tientallen treinen, metro’s en trams. Ook zijn er directe verbindingen naar Amsterdam Centraal Station, Schiphol, Utrecht en Rotterdam. Ideaal toch? 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wibaustraat?

Zie jij jezelf al werken in het Knowledge Mile van Amsterdam? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen in dit mooie kantoorpand aan de Wibautstraat. Plan vandaag nog een rondleiding bij ons in, gratis en geheel vrijblijvend.  

Kantoorruimte te huur aan de Wibautstraat in Amsterdam Wibautstraat 135 Amsterdam Oost Toplocatie!

2 beoordelingen Wibautstraat

Kantoorruimtes waar een hele prettige sfeer hangt, super

Leuk ingericht met planten en meubels van deze tijd!

Prettige werksfeer, fijne omgeving, alles prima geregeld in dit kantoorpand

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!