Amsterdam Oost, Wibautstraat 131D

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

  • Internet

Kantoorruimte huren aan de Wibautstraat in Amsterdam (Oost)

Dit kantoorpand aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost is gelegen aan een levende straat met veel studenten, bedrijven, restaurants en hogescholen. De bedrijven en ondernemers die reeds een ruimte of bureau huren zijn zeer divers. Zij vallen onder bedrijfstakken als marketing, fashion, design en hospitality.

Huurprijzen

In dit moderne en hippe kantoorpand kun je niet alleen een eigen kantoorruimte huren, maar ook een flexdesk of een vast bureau. Wat dit kantoorpand uniek maakt is de link met het hotel ernaast. Hierdoor kun je gratis of tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de verschillende hotelservices. Ook heb je invloed op het concept doordat dit heel nieuw is.

Printen en telefoneren inbegrepen

Dit hippe kantoorpand aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost heeft veel extra’s die bij de prijs zijn inbegrepen. Zo mag je gratis gebruik maken van de vaste telefoons en de printer! Ook beschikt het gehele pand over een supersnelle WiFi-verbinding en is er een grote afgesloten parkeerplaats. Tijdens kantooruren is er een bemande receptie, maar je hebt als huurder 24/7 toegang tot dit mooie pand. Daarnaast is de schoonmaak inclusief en is er een community manager die contacten tussen de verschillende bedrijven legt. Alsof dit nog niet genoeg is, krijgt iedere huurder een aantal uur gratis gebruik van de verschillende vergaderruimtes. Voor een meerprijs kunnen er meer uren bijgekocht worden.

Locatie en bereikbaarheid

Het Amstelstation en een metrostop zijn beide op loopafstand van het kantoorpand. Er zijn meerdere snelwegen in de directe omgeving, namelijk de A10, A1 en A2. Het kantoorpand beschikt tevens over een afgesloten parkeerterein. Er zijn meerdere supermarkten en winkels in de omgeving.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost?

Ben jij ook zo enthousiast over dit kantoorpand aan de Wibautstraat in Amsterdam Oost en de vele extra’s die erbij horen? Kom dan gratis een week proefdraaien! Neem snel en vrijblijvend contact op en boek een rondleiding. SKEPP helpt jou aan een kantoorruimte aan de Wibautstraat.

Kantoorruimte en werkplekken in Amsterdam Oost Wibautstraat 131D Amsterdam Oost Toplocatie!

5 beoordelingen Wibautstraat

SUPER vet kantoor dit!!!

Echt alles is hier, en zeker aantrekkelijk voor de wat jongere bedrijven.

Wow, just perfect!

Such a cool place..

Erg gaaf.

Toffe omgeving en super nice ingericht.

Erg gaaf!

Loop vaak langs dit kantoorpand.

heel leuk opgezet, helemaal van deze tijd en alles aanwezig om er leuke, gezellige werkdagen van te maken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!