Amsterdam Oost, Veemarkt 125

  • Bureau

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Veemarkt in Amsterdam (Oost)

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Veemarkt in Amsterdam Oost? Neem dan een kijkje bij dit lichte kantoor waar alles voor je klaar staat. Een robuust bureau, een ergonomisch verantwoorde bureaustoel en een goed espresso- en cappuccino apparaat. Je kunt naast je werkplek ook gebruik maken van faciliteiten zoals (kleuren)printers, internet en huishoudelijke apparatuur. Klanten ontvang je in onze vergaderruimte met groot beeldscherm. En tegen een kleine vergoeding schuif je gezellig aan bij de verse lunch. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Ben je op zoek naar een afgesloten ruimte? Dat kan! Er is een kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 18 m2, deze is geschikt voor 2 personen. Heb je meerdere collega's, regelmatig klanten over de vloer, of geef je bijvoorbeeld trainingen? Dan is het mogelijk om de naastgelegen ruimte van 20 m2 erbij te huren. Hier kun je probleemloos 4 extra werkplekken creëren of tot ongeveer 6 gasten ontvangen. Als je kiest voor deze optie, kun je ook gebruik maken van alle faciliteiten.Op dit moment zijn er meerdere werkplekken te huur, voor 3 of 5 dagen per week. Voor 3 dagen betaal je €130,- en voor 5 dagen €195,- per maand. Wat krijg je hier allemaal voor terug? Een bureau met hub en beeldscherm waarmee jij je laptop kunt verbinden, kastruimte, een vergaderruimte en razendsnel internet. 

Vergaderruimte en een verse lunch

Het huren van een kantoorruimte of werkplek aan de Veemarkt in Amsterdam Oost brengt vele voordelen met zich mee. Het is een fijne werkplek waar je naast het huren van een kantoorunit ook gebruik kunt maken van de vele services en faciliteiten, waaronder de vergaderruimte. Een ideale plek waar je kunt zitten als er klanten langskomen of je een presentatie wilt geven. Iedere dag wordt er ook een verse lunch geserveerd, tegen een kleine vergoeding kun je gezellig aanschuiven. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is te vinden in up-and-coming Amsterdam Oost! De Veemarkt is een leuk allegaartje van kleine en iets grotere (creatieve) bedrijven. Op slechts 5 minuten lopen van het kantoorgebouw is de Javastraat met leuke cafés, restaurants en de vele  koffietentjes. Verder zijn er veel kleine winkels en supermarkten in de buurt. De Veemarkt is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Zie jij het al zitten om een kantoorruimte op deze ideale locatie te huren?

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Veemarkt in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte of werkplek te huren aan de Veemarkt in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Veemarkt. 

Veemarkt 125 Veemarkt 125 Amsterdam Oost Toplocatie!

1 beoordelingen Veemarkt

Een gezellige plek waar je comfortabel kunt werken!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!