VERHUURD
Super deal

Amsterdam Oost, Sarphatistraat 706

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oost!

Kantoorruimte huren aan de Sarphatistraat (Oost)

Een prachtig kantoorpand gebouwd in het jaar 1995. Dit kantoorgebouw bestaat behalve uit kantoren ook uit appartementen en winkelruimte. Een leuke en speelse mengeling tussen wonen, werken en vrije tijd. Bedrijven die momenteel een kantoorruimte huren in dit kantoorpand zijn met name werkzaam in de IT, techniek of advocatuur.

Huurprijzen, kantoor Sarphatistraat, Amsterdam

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Oostelijke Eilanden/Kadijken, heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2762 m2. Je huurt in dit kantoorpand al een kantoorruimte voor €440,- per werkplek per maand. Een kantoorruimte met 2 werkplekken huur je in dit kantoorpand dus voor €880,- per maand. Op dit moment is er slechts 1 grote kantoorruimte beschikbaar met een totale oppervlakte van 161 m2, voor een maandelijks bedrag van €3000,-

Sarphatistraat: volledige inrichting, lift en 24/7 toegang

De voorzieningen en services van dit kantoorpand zijn zeker noemenswaardig. De kantoorruimten worden altijd volledig gemeubileerd opgeleverd. Neem je laptop mee en je kunt direct aan de slag. Daarnaast heeft iedere huurder in dit kantoorpand 24/7 toegang tot zijn of haar kantoorruimte. Daarnaast beschikt het kantoorpand nog over een lift, mechanische ventilatie, verwarming, intercoms en natuurlijk sanitaire voorzieningen. Bovendien is er parkeerruimte aanwezig langs de openbare weg.

Locatie en bereikbaarheid, Sarphatistraat, Amsterdam

Het kantoorpand aan de Sarphatistraat is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Muiderpoort, dit treinstation ligt op een afstand van slechts 900 meter. Bushalte Oostenburgergracht ligt daarnaast op een afstand van 200 meter. Vanaf deze bushalte is het slechts 3 minuten lopen naar kantoor. Kom je toch liever met de auto naar kantoor? Vanaf de A10 is het slechts enkele minuten rijden naar dit kantoorgebouw. De locatie van het kantoorpand is ook erg ideaal. Direct naast het kantoorpand is een supermarkt gelegen. De oudste dierentuin van Nederland, Artis, ligt ook op loopafstand. Bovendien ligt het gezellige en drukke terras van Brouwerij ’t IJ (de Molen) om de hoek van het kantoorgebouw. Volop gezelligheid dus in Amsterdam!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sarphatistraat?’

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit eigentijdse kantoorpand? Wees er dan snel bij! Plan zodra er beschikbaarheid is, direct een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Kantoorunit vanaf €440,- per maand te huur in Amsterdam Sarphatistraat 706 Amsterdam Oost Toplocatie!

3 beoordelingen Sarphatistraat

Doordat er in het pand ook winkels en appartementen aanwezig zijn is het af en toe wat druk in het pand.

Maar in je eigen kantoorruimte kun je rustig en ontspannen werken. Het kantoor ligt vlakbij het centrum, waardoor ik iedere dag op mijn fiets naar kantoor kan. Goed geregeld!

Vlakbij het centrum, keurige kantoorruimten en vriendelijke mensen.

Een fijne locatie om te zitten.

Veel licht. Zeker ook omdat ook de Albert Heijn op de begane grond gevestigd zit. Jammer dat je net niet in de achtertuin van Artis kunt kijken.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!