VERHUURD

Amsterdam Oost, Sarphatistraat 370

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Oost!

Kantoorruimte huren aan de Sarphatistraat (Oost)

Een grote kantoorruimte huren in Amsterdam (Oost)? Dat kan aan de Sarphatistraat. Hier zijn momenteel nog 2 grote ruimten beschikbaar voor de verhuur. Je huurt dan in een kantoorpand dat gebouwd is in 1875. Dit kantoorgebouw staat sinds 2000 officieel ingeschreven als rijksmonument. In de directe omgeving van het kantoorpand zijn vele leuke restaurants en lunchrooms te vinden waaronder CREA Café.

Huurprijzen, kantoor Sarphatistraat, Amsterdam

Voor de verhuur is circa 1500 m2 creatieve kantoorruimte beschikbaar. Deze ruimte is gelegen op de 3e verdieping en is als geheel te huur. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Sarphatistraat: energielabel A, WiFi en pantry

De voorzieningen en services in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau. Zo beschikt het kantoorpand over energielabel A. Verder is er door het gehele pand een snelle WiFi-verbinding en beschikt iedere verdieping over een eigen pantry. Bovendien beschikt het kantoorgebouw over een receptie, hier zullen jij en je gasten altijd vriendelijk ontvangen worden. En wat helemaal gezellig is, is dat het kantoorpand beschikt over diverse zit- en spreekhoekjes. Ideaal voor zowel informele als formele vergaderingen.

Locatie en bereikbaarheid, Sarphatistraat, Amsterdam

De ligging van dit kantoorpand is uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte is Alexanderplein en ligt op een loopafstand van 4 minuten. Vind jij het prettiger om per auto naar kantoor te reizen? Dan ben je vanaf de A10 in slechts 11 minuten op kantoor. Een goed bereikbare werklocatie dus!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sarphatistraat?

Wil jij, net als vele adviseurs en softwareontwikkelaars, ook graag een kantoorruimte huren aan de Sarphatistraat in Amsterdam? Dat kan. Wees er dan snel bij en neem contact met ons op. Wij plannen graag gratis en vrijblijvend een rondleiding voor je in.

1 beoordelingen Sarphatistraat

Ik ben blij met mijn kantoorruimte.

Een pluspunt is de receptie, erg handig aangezien ik nog wel is klanten ontvang.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!