Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Rhijnspoorplein 10-38

5 (2 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Weesperplein 2 min. lopen (0,1 km)
  • Metrostation Amsterdam, Weesperplein 1 min. lopen (89 m)
  • Treinstation Amsterdam Muiderpoort 25 min. lopen (1,9 km)
  • Metrostation Weesperplein 1 min. lopen (79 m)
  • Park 7 min. lopen (0,6 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Rhijnspoorplein 10-38 in Amsterdam Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam Oost? Dan is een van de beschikbare kantoren in dit pand misschien wel wat voor jou. Het kantoorpand is gebouwd in 1992 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van maar liefst 5148 m2. Het kantoorgebouw heeft een toplocatie is het oostelijke gedeelte van Amsterdam en beschikt buiten de kantoorruiten om ook over vele voorzieningen en faciliteiten.

Huurprijzen

Je hebt hier de mogelijkheid om kleine kantoorkamers te huren met een oppervlakte van 5 m2. Handig wanneer je ZZP-er bent of juist de rust wil opzoeken door je drukke baan. Er zijn momenteel 6 kamers beschikbaar voor een maandelijks bedrag van maar €500,-. Ben je toch opzoek naar een grotere ruimte? Er zijn 3 units beschikbaar met een oppervlakte van 18 m2. Je betaald hier €1100,- in de maand voor.

Gemeubileerd, een receptie en koffie/thee

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam Oost, huur je met goede voorzieningen en faciliteiten. Zo zijn de kantoorkamers gemeubileerd en voorzien van een snelle internetverbinding en is er een bemande receptie aanwezig die jou kunnen ondersteunen bij binnenkomende telefonie en postverwerking. Ook is er een pantry aanwezig waar je de gehele dag koffie/thee kunt pakken en ’s middags je lunch kunt voorbereiden, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het pand is uitstekend. Wanneer je graag met het openbaar vervoer naar je werkplek afreist hoef je maar 1 minuut te lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Weesperplein en is het treinstation Amsterdam Muiderpoort door deze lijn binnen 10 minuten bereikbaar. Reis je liever met je eigen vervoer naar je werkplek? De opritten van verschillende snelwegen zoals A10 en A2 zijn binnen 10 minuten bereikbaar met de auto. In de nabije omgeving zijn gezellige cafés waar je lekker kunt lunchen of gezellig een borrel kunt drinken aanwezig. En mocht je van shoppen houden, er zijn vele winkels in de buurt. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Rhijnspoorplein in Amsterdam Oost?

Zie jij jezelf al een kantoorruimte huren aan het Rhijnspoorplein Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij alle vragen en plannen graag een rondleiding voor je in. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend wanneer je een kantoorruimte gaat huren aan het Rhijspoorplein.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

De bereikbaarheid van dit pand is ideaal.

Het kost mij slechts 10 minuten om vanaf de A10 mijn werkplek te bereiken. Ook het vriendelijke ontvangst elke ochtend van de receptionisten doet mij goed!

M

keurig kantoorpand

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Rhijnspoorplein 10-38

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen