Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Panamalaan 7C

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Borneolaan 7 min. lopen (0,6 km)
  • Metrostation Amsterdam, Zeeburgerdijk 3 min. lopen (0,2 km)
  • Treinstation Amsterdam Muiderpoort 11 min. lopen (0,9 km)
  • Park 2 min. lopen (0,2 km)
  • Sportschool 4 min. lopen (0,3 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Panamalaan 7C in Amsterdam Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Panamalaan in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Panamalaan in Amsterdam Oost? Neem dan een kijkje in dit hippe kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2007 en sinds dien zijn er al vele ondernemers actief, word jij de volgende? Naast dat het kantoorpand een perfecte ligging heeft, maak je naast de werkplekken om ook nog eens gebruik van veel bijkomende services.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er alleen ‘vaste fulltime werkplekken’ beschikbaar, 5 in totaal. Je krijgt een eigen bureau toe gewezen waar je 7 dagen per week gebruik van kunt maken, erg prettig wanneer je de laatste werkzaamheden in het weekend wil afronden. Naast het bureau zijn er ook comfortabele bureaustoelen en een iMac met razendsnel internet tot je beschikking. Voor slechts een maandelijks bedrag van €350,- huur jij op deze gewilde locatie.

Een pantry, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Panamalaan in Amsterdam Oost maak je naast je werkplek om ook gebruik van vele services en faciliteiten. Er staat bijvoorbeeld in de kantoorkamer een luxe pantry, hier kun je onbeperkt koffie/thee pakken en in de middag een lekkere lunch voorbereiden. Daarnaast zijn er ook vergaderruimten, hier kun je een presentatie geven of eventuele bezoekers ontvangen. Ook is het mogelijk om een eigen telefoonnummer aan te vragen, met een kengetal 020. Erg handig om gebruik van te maken tijdens kantooruren met jouw relaties. En reis je met de auto naar je werkplek? Het is mogelijk voor een klein bedrag in de maand een parkeerplaats te huren in de parkeergarage.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een erg gunstige ligging, de A10 ligt namelijk naast het pand. De op/afrit is slechts op een paar minuten rijafstand gelegen. Ook met het openbaar vervoer zal het niet lastig zijn om deze locatie te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte is namelijk op een afstand van 2 minuten lopen. Iets verderop ligt het treinstation Amsterdam Muiderpoort, deze lijn heeft een directe aansluiting om Amsterdam Centraal Station. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn er veel gezellige koffietentjes, cafés en restaurants te vinden. En wil je na werktijd nog even een boodschapje doen? Dat kan! Er zijn meerdere supermarkten op korte afstand te vinden.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Panamalaan in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Panamalaan in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Panamalaan. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Mooie locatie in Amsterdam!

Erg handig zijn alle faciliteiten die bij in de kantoorruimte zitten.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Panamalaan 7C

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen