Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Mauritskade 55C

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Alexanderplein 5 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Amsterdam, K. 's-Gravesandestr. 5 min. lopen (0,4 km)
 • Treinstation Amsterdam Muiderpoort 14 min. lopen (1,1 km)
 • Park 5 min. lopen (0,4 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Mauritskade 55C in Amsterdam Oost

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 350 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 7 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 230 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Mauritskade in Amsterdam (Oost)

Ben je op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Mauritskade in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit kantoorgebouw. Vroeger was het kantoorpand een paardenverblijf, maar er heeft in de tussentijd een grote renovatie plaatsgevonden en zijn de kantoorkamers omgetoverd tot gave werkplekken. De kantoorunits en werkplekken hebben een moderne en industriële uitstraling. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment is er een open kantoorruimte beschikbaar voor 4 personen, hier betaal je een maandelijks bedrag van €700,- voor. Je hebt op deze locatie meerdere werkplekken beschikbaar, bijvoorbeeld voor 3 dagen in de week. Hier betaal je €165,- voor per maand. Maak je liever 24/7 gebruik van een vaste fulltime werkplek? Ook dat is mogelijk op deze locatie, voor een maandelijks bedrag van €230,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Een pantry, vergaderruimtes en printfaciliteiten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mauritskade in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorkamer ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Door al deze faciliteiten is het een fijne plek om te werken, onder andere door de pantry. Hier kun je de gehele dag door lekkere koffie/thee zetten en in de middag een lunch voor bereiden. Komen er klanten langs of wil je even in een aparte ruimte werken? Maak gebruik van de aanwezige vergaderruimtes. Zijn er documenten die ingescant of geprint moeten worden? Ook dan kan hier worden gefaciliteerd worden. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging, je bereikt met zowel de auto als het openbaar vervoer makkelijk en snel jouw werkplek. Verschillende op- en afritten van de rijkswegen A10 en A2 liggen op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is aan het Alexanderplein en ook het treinstation Amsterdam Muiderpoort in binnen enkele minuten te bereiken.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mauritskade in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mauritskade in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en/of onduidelijkheden en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Mauritskade.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Een super leuk kantoorpand waar de kantoren en werkplekken op een creatieve manier zijn ingedeeld.

L

Hele leuke sfeer met allemaal creatieve mensen

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Mauritskade 55C

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen