Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Linnaeusstraat 2C

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, 1e v.Swindenstraat 1 min. lopen (86 m)
  • Metrostation Amsterdam, 1e v.Swindenstraat 1 min. lopen (86 m)
  • Treinstation Amsterdam Muiderpoort 9 min. lopen (0,7 km)
  • Park 6 min. lopen (0,4 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Linnaeusstraat 2C in Amsterdam Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Linnaeusstraat in Amsterdam (Oost)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost? Kom dan een kijkje nemen in dit prachtige kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 1968 en heeft een perfecte ligging in Amsterdam. Niet alleen de buitenkant is geweldig om te zien, ook binnen ontbreekt er niks. Zowel de kantoorunits als de algemene ruimten zijn van vele services en faciliteiten voorzien en hebben een relaxte sfeer. Wat het plaatje compleet maakt? De heerlijke binnentuin!

Huurprijzen

Wanneer jij een kantoorruimte wil huren op deze locatie moet je snel zijn. Er is op dit moment nog 1 kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 56 m2. Voor een maandelijks bedrag van €850,- is deze kantoorkamer al van jou! De huurprijs is inclusief servicekosten en er is een minimale huurtermijn van 6 maand aan verbonden. 

Restaurant en vergaderruimten

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost zul je merken dat er onderling veel gemoedelijkheid is. Er worden meerdere evenementen georganiseerd , zowel in de grote zalen als in de heerlijke binnentuin bij mooi weer. Buiten het gebruik maken van je kantoorunit om zijn er ook vergaderruimten en presentatieruimten beschikbaar. Ook is er restaurant waar je dagelijks een heerlijke verse lunch kunt halen 

Locatie en bereikbaarheid

Reis je met de auto naar je kantoorruimte? Binnen gemiddeld 10 minuten rij je vanaf verschillende snelwegen zoals de A10 en A2 naar je werkplek. Ook met het openbaar vervoer levert het geen problemen op om het pand te bereiken. Er is een bushalte op 2 minuten loopafstand en het treinstation ‘Amsterdam Muiderpoort’ iet verder op, ideaal toch? In de nabije omgeving zijn gezellige winkeltjes, kun je genieten van een heerlijke wandeling door het Oosterpark in de pauze en gezellig na werktijd borrelen met je collega’s bij de Biertuinen. Heerlijke biertjes in combinatie met lekker eten, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost? Twijfel dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte. We houden rekening met al je wensen en plannen een rondleiding voor je in, dan kun je het met eigen ogen bekijken en beleven. Deze services zijn gratis en geheel vrijblijvend voor de kantoorruimte aan de Linnaeusstraat.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Linnaeusstraat 2C

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen