Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Kattenburgerstraat 5

4 (5 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kattenburgerstraat 5 in Amsterdam Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kattenburgerstraat in Amsterdam (Oost)

Werken op een inspirerende en zeer centrale plek aan de Kattenburgstraat in Amsterdam? Dat kan op het Oosterdok tegenover Nemo en met het Centraal Station om de hoek. Hier huren creatieve ondernemers die zich bezighouden met bijvoorbeeld product design. Zo staan er verschillende 3D-printers de hele dag te zoemen en wordt er samengewerkt om tot mooie ideeën te komen. Een start-up hub, ideaal voor jonge ondernemers. 

Huurprijzen

Binnen dit kantoorgebouw huur je al werkplekken voor €175,- in de maand. De keuze is aan jou of je hier liever 1 of 2 dagen per week zit of dat je juist een vaste fulltime werkplek wilt huren. Een vast fulltime werkplek kost maandelijks maar €300,-, dat zijn toch top prijzen voor deze locatie in het centrum van Amsterdam. De verdieping is praktisch ingedeeld met aan de rechterkant vaste bureaus, hoge werkplekken en een lunchruimte. Aan de linkerkant is een grote ruimte wat naar wens in te vullen is. Zo kan er een groter gedeelte of alleen een flexplek gehuurd worden. 

Glasvezel, werkruimtes en een pantry

Dit pand aan de Kattenburgerstraat in Amsterdam beschikt over vele voorzieningen waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. In het kantoor is er glasvezel aanwezig, lekker snel en efficiënt werken. Daarnaast worden er workshops georganiseerd en kan er gebruik worden gemaakt van de houtwerkplaats en technische werkruimtes. Het kantoorgebouw bestaat uit 3 verdiepingen waarvan de eerste verdieping wordt gebruikt voor werkplekken, deze is bereikbaar met een lift. Op deze verdieping is ook een algemene pantry aanwezig waar je koffie en thee kunt pakken en je lunch in de pauze kunt voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand bevindt zich aan het water, waardoor je een waanzinnig uitzicht hebt over het Scheepsvaartmuseum en Nemo. De unieke locatie biedt naast een rustige omgeving en een waanzinnig uitzicht ook snelle bereikbaarheid. Vanaf het Centraal Station is het pand door de loopbrug binnen 10 minuten lopen te bereiken. Parkeren kan in de straat of in de parkeergarage op het Oosterdok. In de omgeving zijn genoeg restaurantjes voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch, is de Albert Heijn om de hoek en kun je genieten van het uitzicht tijden een wandeling in de pauze. 

Huur jij binnenkort ook een kantororuimte aan de Kattenburgerstraat in Amsterdam?

Ben jij enthousiast over de werkplekken die dit kantoorgebouw aan de Kattenburgerstraat in Amsterdam jou te bieden heeft? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit is gratis en geheel vrijblijvend. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

E

Creatieve ruimte voor creatieve ondernemingen en startups

O

Vind dit echt een te gekke ruimte voor product ontwikkelaars en ontwerpers etc.

I

WAt een te gek concept.

Glazen hokjes als aparte kantoorruimtes/meeting rooms, ik houd ervan :)

R

Heel erg leuk die plantenkassen in het kantoorpand.

W

Gaaf, die afsluitbare vergaderruimten/kassen.

Ideaal om je even af te zonderen maar toch een open, transparante ruimte wilt behouden.Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kattenburgerstraat 5

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen