Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Groenhoedenveem 28

4 (1 beoordelingen)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Groenhoedenveem 28 in Amsterdam Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Groenhoedenveem in Amsterdam (Oost)

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Groenhoedenveem in Amsterdam Oost? Neem dan een kijkje in dit bijzondere kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2004 en heeft maar liefst een oppervlakte van 26.442 m2. In het bedrijfsverzamelgebouw zijn al vele ondernemingen actief, word jij de volgende? De goede bereikbaarheid is één van de redenen waarom juist deze locatie zo populair is.

Huurprijzen

Momenteel zijn er in het kantoorpand slechts 2 vaste fulltime werkplekken beschikbaar. Een vaste fulltime werkplek houdt in dat er 7 dagen per week een vaste werkplek tot je beschikking wordt gesteld, voorzien van een groot bureau en een comfortabele bureaustoel. Voldoende daglicht door de grote ramen zorgen voor een rustige en prettige werksfeer in de kantoorunit en verhoogd daarmee de productiviteit. Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren op deze locatie? Voor slechts een maandelijks bedrag van €175,- is deze werkplek van jou.  

Een pantry en een representatieve entree

Het kantoorpand aan de Groenhoedenveem in Amsterdam Oost heeft bij binnenkomst een representatieve entree, een goede locatie dus om ook eventueel zakenrelaties uit te nodigen. In het kantoorgebouw is er ook een pantry aanwezig, een handige plek om een lekker kopje koffie/thee te pakken of in de middag je lunch in de magnetron op te warmen. En ben je muzikaal en zoek je graag ontspanning op tijdens jouw werkdag? Maak gebruik van de aanwezige piano en laat je collega’s in de andere kantoorruimten mee genieten!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een goede bereikbaarheid met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. Zo zit de bushalte ‘Oostelijke Handelskade’ op slechts 4 minuten loopafstand vanaf jouw kantoorkamer. Deze lijn heeft vervolgens een directe verbinding met het treinstation ‘Amsterdam Muiderpoort’. Wanneer je met de auto naar je kantoorruimte reist ben je vanaf verschillende snelwegen zoals de A10 maar 9 minuten onderweg. Het kantoorpand is aan de IJhaven gelegen, aan deze haven zijn gezellige cafés en leuke restaurants gevestigd, waaronder Bagels & Beans. Hier zijn heerlijke belegde broodjes te verkrijgen, een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Groenhoedenveem in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Groenhoedenveem in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder in de zoektocht naar jouw droom kantoorruimte. Door middel van een rondleiding beleef en bekijk jij jouw toekomstige werkplek. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend bij het vinden van een kantoorruimte aan de Groenhoedenveem.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Mooie prijs/kwaliteit verhouding

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Groenhoedenveem 28

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen