Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Domselaerstraat 120

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Domselaerstraat 120 in Amsterdam Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: € 250 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Domselaerstraat in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een werkplek huren in een leuke kantoorruimte in Amsterdam Oost? Zoek dan niet verder, wij hebben hier voor jou een leuke werkplek beschikbaar. Je huurt hier in het kantoorgebouw aan de Domselaerstraat, zeker opvallend door de grote belettering met 120 aan de voorzijde van het kantoorpand. Je hebt hier de mogelijkheid om in een comfortabele kantoorkamer een werkplek te huren waar het van alle gemakken is voorzien. Ben jij nieuwsgierig en wil je graag een kijkje komen nemen? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er slechts twee werkplekken beschikbaar voor de verhuur, het gaat om een vaste fulltime werkplek. Voor deze werkplek betaal je een maandelijks bedrag van €275,-, dit is inclusief alle services en faciliteiten. Ook zijn de contractvoorwaarden flexibel, iets wat altijd handig is als zzp’er. Benieuwd naar wat deze voorwaarden zijn? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

24/7 toegankelijk en een vergaderruimte

Wanneer je een werkplek huurt in de kantoorruimte aan de domselaerstraat in Amsterdam Oost, maak je naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo kun jij jouw eigen werktijden bepalen door de 24/7 toegankelijkheid. Of je nu ’s avonds langer door wilt werken of in het weekend terug wilt komen om de laatste werkzaamheden af te ronden, het is hier allemaal mogelijk. Wil je een keer iemand uitnodigen en deze privé kunnen spreken? Maak dan gebruik van de aanwezige vergaderruimte, ideaal en gratis te gebruiken.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie is zeker gunstig om te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Het is slechts enkele minuten rijden naar de dichtstbijzijnde oprit van de rijksweg A10 , de A2 en A4 zijn vanaf daar ook weer makkelijk te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? Op een loopafstand van slechts 100 meter bereik je verschillende bus- en tramhaltes met een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Domselaerstraat in Amsterdam Oost?

Zie jij het wel zitten om de werkplek te huren in de kantoorruimte aan de Domselaerstraat in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Bij SKEPP huur jij je nieuwe werkplek in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Domselaerstraat 120

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen