Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Cruquiusweg 98

5 (3 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Insulindeweg 11 min. lopen (0,9 km)
  • Treinstation Amsterdam Muiderpoort 25 min. lopen (1,9 km)
  • Park 6 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 2 min. lopen (0,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Cruquiusweg 98 in Amsterdam Oost

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Cruquiusweg in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan Cruquiusweg in Amsterdam Oost? In dit kantoorgebouw huur je kantoorkamers voor een mooie prijs die zijn voorzien van vele services en faciliteiten. Het kantoorpand is gebouwd in 2007 en ligt in een opkomende buurt met veel nieuwbouw waaronder veel bedrijfruimten. Buiten de gemeubileerde kantoorruimten om is het hier ook mogelijk om te vergaderen, handig voor meetingen maar ook om er bijvoorbeeld gebruik van te maken wanneer je een afspraak hebt met een gast. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er twee kantoorkamers voor verhuur beschikbaar. Een kantoorruimte van 52 m2 huur je voor een maandelijks bedrag van €980,-. Toch op zoek naar iets groters? De andere kantoorruimte die nog beschikbaar is, heeft een totale oppervlakte van 66 m2; hiervoor betaal je €1260,- in de maand. Het is ook mogelijk om beide kantoorunits te huren voor een maandelijks bedrag van €2200,-.

Glasvezel, kopieer- en printfaciliteiten en een goede parkeergelegenheid

In dit kantoorpand aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost huur je all-in. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Denk hier bijvoorbeeld aan het gebruikmaken van glasvezel, wanneer snel en efficiënt werken bij jou past, is dit zeker iets voor jou! Ook is er een ruime parkeerplaats op eigen terrein maar je hebt ook de mogelijkheid om gratis in de dichte omgeving te parkeren. Verder zijn er nog kopieer- en printfaciliteiten aanwezig, kun je gebruik maken van een pantry en heb je 24/7 toegang tot jouw kantoorruimte. Fijn wanneer ’s avonds langer door wil werken of in het weekend terug wil komen om de laatste werkzaamheden af te ronden. 

Locatie en bereikbaarheid 

Mocht jij je afvragen of de kantoorruimte makkelijk bereikbaar is, dan hebben we hier voor jou het geruststellende antwoord. De opritten van de snelwegen A1 en A10 zijn binnen 10 minuten vanaf jouw werkplek gezien bereikbaar. Reis je toch liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte Amsterdam, Insulindeweg is maar 10 minuten lopen, ideaal. In de nabije omgeving zit The Harbour Club, een gaaf restaurant waar je heerlijk kunt eten. Fijn om bijvoorbeeld een keer na werktijd met een collega of relatie een hapje te eten. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in het huren van een van deze ruimten aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Zij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, dit alles is gratis en geheel vrijblijvend. Bij SKEPP huur je een kantoorruimte aan de Cruquiusweg. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

Aan water, heerlijk!

En de wifi is super snel

G

Omgeving is top!

Prima kantoor

E

Het kantoor heeft een vriendelijke en gezellige uitstraling.

Geschikt voor ieder type bedrijf, voor zowel startende als groeiende!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Cruquiusweg 98

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen