Kantoorruimte huren Amsterdam Oost, Cruquiusweg 96H

5 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Fitnessruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Cruquiusweg 96H in Amsterdam Oost

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Oost!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Cruquiusweg in Amsterdam (Oost)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Oost, maar heb je nog geen geschikte locatie gevonden? Dan raden wij je aan om een kijkje te nemen in het kantoorgebouw aan de Cruquiusweg. Hier heb je de mogelijkheid om een grote kantooroppervlakte te huren op een gunstige locatie en voorzien van de benodigde faciliteiten. Wil jij graag meer te weten komen over deze beschikbare locatie? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. 

Huurprijzen

Op dit moment is er een grote kantoorruimte van 250 m2 beschikbaar voor de verhuur. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €4333,-, dit is exclusief de maandelijkse servicekosten. De servicekosten bedragen per maand €100,-. Wil je graag de kantoorruimte in het echt bewonderen? Plan dan nu een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Makkelijk en snel!

Een pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost, heb je naast je werkplek ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de aanwezige services en faciliteiten. Zo is er in het kantoorpand een luxe pantry aanwezig. Een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie/thee voor jou en je collega’s en het bereiden van een lekkere lunch in de middag. Houd jij daarnaast er van om zelf te kunnen bepalen wanneer jij jouw werkdag start en eindigt? Dan zit je ook hier op het juiste adres, het kantoorgebouw is namelijk voor jullie organisatie 24/7 beschikbaar. 

Locatie en bereikbaarheid

Zoals al eerder aangegeven is de kantoorruimte op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan ben je vanaf de dichtstbijzijnde snelweg (A10) slechts enkele minuten onderweg naar jouw werkplek. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je kantoorkamer? Vanaf jouw werkplek is het slechts enkele minuten lopen naar het dichtstbijzijnde tramstation. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost?

Zie jij jouzelf deze kantoorruimte al huren aan de Cruquiusweg in Amsterdam Oost? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend met het huren van een kantoorruimte aan de Cruquiusweg in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Naast je kantoor een fitnessruimte die je zo maar kan gebruiken, wie wil dat nou niet?

Ook enorm goed geholpen door SKEPP, super fijn allemaal.

K

Goeie locatie en een mooi gebouw.

Veel daglicht door het gebruik van glas, hierdoor is het fijn werken en makkelijk te bereiken via de snelweg.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Cruquiusweg 96H

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen