Amsterdam Oost, Batjanstraat 11

1094 RC Amsterdam Oost

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Batjanstraat in Amsterdam (Oost)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost? Bekijk dat dit gave kantoorpand, de voormalige Gerardus Majellakerk. De voormalige kerk is in 1926 gebouwd en staat ingeschreven als rijksmonument sinds 2001. In dit gave pand zijn in de kantoorruimten werkplekken gecreëerd. Benieuwd hoe het er hier uit ziet? Plan dan snel een rondleiding.

Huurprijzen

Op dit moment zijn 6 werkplekken beschikbaar, in een open en gezellige kantoorruimte van maar liefst 100 m2. Je hebt dus in de grote ruimte echt een eigen plek! Je maakt in deze ruimte gebruik van een hip en modern bureau met een fijne bureaustoel en ook is het mogelijk om aan het einde van de dag je werkspullen op te bergen. Door de grote ramen is er veel lichtinval, dit zorgt voor een prettige werkomgeving. Ook is er tijd voor ontspanning tijdens het werken. Er staat een gezellige tafel waar aan geluncht kan worden en er is een voetbaltafel. En wil jij je even terug trekken voor een belangrijk telefoongesprek? Maak dan gebruik van de aanwezige belhokjes! Voor een werkplek aan de Batjanstraat betaal je een maandelijks bedrag van €225,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende services en faciliteiten.

24/7 toegankelijk, een pantry en vergaderruimte

Het huren van een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost brengt vele voordelen met zich mee, je maak hier namelijk gebruik van vele services en faciliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld 24/7 gebruik maken van jou werkplek, erg handig om in de avond of in het weekend de laatste werkzaamheden af te ronden. Daarnaast vind je in de kantoorkamer een pantry, hier je een lekker kopje koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden. Wil je klanten uitnodigen? Maak gebruik van de vergaderruimte, hier kun je afgesloten van de andere huurders prettig vergaderen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn verschillende op- en afritten zoals de A1 en A10 binnen enkele minuten bereikbaar en ook is Amsterdam Muiderpoort op 500 meter afstand gelegen. In de nabije omgeving zijn er gezellige cafés en restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten en drinken. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de Batjanstraat in Amsterdam Oost? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder. Dit doen wij door middel van al je vragen te beantwoorden en het inplannen van een rondleiding. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Batjanstraat.

Batjanstraat 11 Batjanstraat 11 Amsterdam Oost Toplocatie!

2 beoordelingen Batjanstraat

Wat een ontzettende inspirerende omgeving!

Sinds september 2018 huur ik een bureau op Batjanstraat nummer 11, wat me heel goed bevalt.

Het is een rustig kantoor, waar hard gewerkt wordt maar waar - als je er zin in hebt - ook ruimte en tijd is voor gezelligheid. De kantoorruimte bevindt zich in de gewelven van de Majellakerk, wat het tot een unieke werkruimte maakt. Zeker als het complete Nederland Philharmonisch Orkest beneden zit te spelen (magic!). En...er is nog plek voor meer zzp'ers! We hebben lekkere koffie. :)

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!