Kantoorruimte huren Amsterdam Houthavens, Tussen de Bogen 34

5 (1 beoordelingen)
Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Buiten Oranjestraat 3 min. lopen (0,2 km)
  • Metrostation Amsterdam, Haarlemmerplein 5 min. lopen (0,4 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 17 min. lopen (1,3 km)
  • Park 4 min. lopen (0,3 km)
  • Sportschool 6 min. lopen (0,5 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Tussen de Bogen 34 in Amsterdam Houthavens

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Houthavens!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Tussen de Bogen in Amsterdam (Houthavens)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens? Neem dan een kijkje in dit gezellige kantoorpand. Het kantoorpand is gebouwd in 1997 en heeft een prachtige ligging aan het water. Er hangt een rustige sfeer en de kantoorkamer is erg overzichtelijk. Een van de grote voordelen is de goede bereikbaarheid, zowel met de auto als het openbaar vervoer.

Huurprijzen

In het kantoorgebouw is een kantoorruimte beschikbaar. De huidige huurder heeft een op dit moment ruimte over en stelt daarom meerdere werkplekken beschikbaar voor de verhuur. De werkplekken zijn voorzien van een mooi groot bureau en een fijne bureaustoel. De werkplek die je huurt is volledig tot je eigen beschikking, je kunt dus rustig aan het einde van de werkdag je spullen laten liggen. Je betaald voor deze werkplek een maandelijks bedrag van €330,-, inclusief alle bijkomende servicekosten. Ook is het mogelijk om met 3 personen hier te werken, dit kan al voor €550,- in de maand. 

Schoonmaak service, een pantry en parkeergelegenheid

Het huren van een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens brengt vele voordelen met zich mee. Je maakt namelijk ook gebruik van alle services en faciliteiten. Houd je bijvoorbeeld niet van schoonmaken? Geen probleem, dit wordt voor je uit handen genomen voor zowel de algemene ruimten als jou werkplek. Daarnaast is er een pantry aanwezig waar je een lekker kopje koffie/thee kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je nieuwe kantoorkamer? Je hebt de mogelijkheid om deze gratis bij het kantoorpand te parkeren, makkelijk en snel!

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw heeft een gunstige ligging in Amsterdam Houthavens, je kunt het makkelijk bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er liggen verschillende op- en afritten op een korte rijafstand van slechts 9 minuten, bijvoorbeeld de A10, A5 en A8. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Er zit een bushalte om de hoek, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het centraal station van Amsterdam.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Tussen de Bogen in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in en bekijk het met eigen ogen? Heb je hier hulp bij nodig? Vraag dan onze vastgoedconsultants voor meer advies! Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend aan een kantoorruimte aan de Tussen de Bogen.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

R

Werken aan het water...

Wie wil dat nou niet?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Tussen de Bogen 34

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen