Amsterdam Houthavens, Westerdok 230

4 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

Werkplek huren aan de Westerdok in Amsterdam (Houthavens)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in Amsterdam Houthavens? Huur dan nu een werkplek in dit moderne kantoorpand aan de Westerdok dat gebouwd is in 2007. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 120 m2 en is voorzien van energielabel A. Diverse ondernemingen en zzp'ers huren al een kantoorruimte of werkplek in dit pand, denk hierbij aan designers, journalisten, webwinkels en een headhunter. Nieuwsgierig? Kom dan snel een kijkje nemen!

Huurprijzen

Momenteel zijn vaste fulltime werkplekken te huur op deze locatie. Voor een vaste fulltime werkplek op de begane grond betaal je een maandelijks bedrag van €225,-. Wil je liever een goedkopere werkplek huren? Ook dat is mogelijk. Op de entresol kun je ook vaste fulltime werkplekken huren voor €175,- per maand. Deze werkplekken zijn al per 2 maanden te huur. Zo zit je nooit vast aan lange huurcontracten. De werkplekken worden gemeubileerd opgeleverd en het gebruik van internet is inbegrepen in de huurprijs. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

Elke dag verse Koffie/thee, internet en een pantry

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Westerdok in Amsterdam Houthavens, maak je ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten! Zo zit de consumptie van koffie en thee bij de huurprijs inbegrepen en betaal je ook voor het gebruik van internet niets extra's. Bovendien is er een nette pantry aanwezig in het kantoorgebouw. Deze plek is ideaal voor het bereiden van je lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals je vast verwacht, is de bereikbaarheid van het kantoorpand per openbaar vervoer uitstekend. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal en ligt op een loopafstand van slechts 10 minuten. Vind je dit net iets te ver lopen? Neem dan de bus richting Westerdoksdijk. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 1 minuut.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Westerdok in Amsterdam Houthavens?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Westerdok in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en kom gezellig een keer langs voor een kopje koffie. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants, zij plannen samen met jou een rondleiding om een kijkje te nemen in het kantoorpand. Plan een rondleiding in en kom gezellig een kijkje nemen. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Westerdok.

1 beoordelingen Westerdok

Betaalbare werkplekken in het centrum van Amsterdam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!