Super deal

Amsterdam Houthavens, Revaleiland 1

4 (3)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Vergaderplek

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan het Revaleiland in Amsterdam (Houthavens)

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte aan het Revaleiland in Amsterdam Houthavens? Stop dan met zoeken, wij hebben het perfecte kantoorgebouw voor je gevonden! Het kantoorpand waar het om gaat is in 2014 gebouwd en is gelegen in de Houthavens van Amsterdam. Er zijn in het kantoorpand zowel kantoorruimten als werkplekken beschikbaar. Nieuwsgierig of er een geschikte werkplek voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur. Er is een kantoorkamer beschikbaar met een totale oppervlakte van 30 m2, te huur voor een maandelijks bedrag van €1300,-. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om kantoorkamers te huren van 10 m2, hier betaal je in de maand €450,- voor. Niet op zoek naar een afgesloten kantoorruimte maar huur je liever een flexibele werkplek? Er zijn momenteel 6 werkplekken beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €150,-. Benieuw naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants.

24/7 toegang en een buitenterras

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Revaleiland in Amsterdam Houthavens maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo kun je 24/7 gebruik maken van jouw kantoorkamer. Ideaal wanneer jij een keer langer door wilt werken of in de weekend de laatste werkzaamheden wilt afronden. Daarnaast is er een heerlijk buitenterras aanwezig. Hier kun je bij goed weer heerlijk genieten van je pauze of juist buiten werken. Daarnaast zijn er in het kantoorgebouw ook meerdere plekken gecreëerd waar je kunt relaxen, ideaal voor zowel formele als informele gesprekken.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een perfecte ligging in de Houthavens, je bereikt namelijk met zowel de auto als met het openbaar vervoer je werkplek gemakkelijk en snel. Verschillende op- en afritten van snelwegen zoals de A10, A5 en A8 zijn binnen 4 minuten bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is op slechts 1 minuut loopafstand, ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Revaleiland in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Revaleiland in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag bij vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte aan het Revaleiland.

3 beoordelingen Revaleiland

fijn werkplekje hoor!

Heerlijk aan het werk naast het raam, mooi overzichtelijk en lichte kantoorruimte!

Goede locatie

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!