Kantoorruimte huren Amsterdam Houthavens, Prinseneiland 12B

Bereikbaarheid
  • Bushalte Amsterdam, Westerdoksdijk 13 min. lopen (1,1 km)
  • Treinstation Amsterdam Centraal 21 min. lopen (1,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Prinseneiland 12B in Amsterdam Houthavens

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amsterdam Houthavens!

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Prinseneiland in Amsterdam (Houthavens)

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens, huur je op een goed bereikbare locatie met prachtig uitzicht over de Realengracht. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel kantoorruimte als werkplekken te huren voor een mooie prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn de faciliteiten ook zeer gunstig, deze combinatie zorgt voor een comfortabele werkomgeving. Wil jij graag een kijkje nemen? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er één kantoorruimte beschikbaar van 90 m2, voor deze ruimte betaal je een maandelijks bedrag van €1600,-. Ben je een zelfstandig ondernemer en heb je aan een werkplek voldoende? Huur dan een van de beschikbare werkplekken voor €250,- per maand. Beide huurprijzen zijn inclusief alle bijkomende servicekosten, altijd handig om te weten dat je niet met extra kosten komt te zitten. Wil je graag meer informatie over de huurvoorwaarden? Vraag het onze vastgoedconsultants. 

24/7 toegankelijkheid en een pantry

Het huren van een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens biedt vele voordelen, je maakt namelijk naast je kantoorruimte ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo heb je 24/7 toegang tot jouw eigen werkplek, handig wanneer je geen 9-tot-5-mentaliteit hebt en graag je eigen werktijden wilt bepalen. In het kantoorpand is ook een luxe pantry aanwezig, een fijne plek voor het zetten van een lekker kopje koffie en het voorbereiden van een lekkere lunch.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is het kantoorgebouw op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij makkelijk en snel jouw nieuwe kantoorkamer. Binnen enkele minuten via de S100 bereik je de A10 en de dichtstbijzijnde bushalte is maar enkele meter van het pand verwijderd. In de nabije omgeving zijn verschillende barretjes te vinden, leuke plekken om wat te eten met collega’s en/of klanten.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Prinseneiland in Amsterdam Houthavens? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou met huren van een kantoorruimte aan het Prinseneiland in Amsterdam.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Prinseneiland 12B

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen