Amsterdam Houthavens, Danzigerkade 16

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Danzigerkade in Amsterdam (Houthavens)

Op zoek naar een kantoorruimte op een toffe locatie aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je huurt hier kantoorruimte in een modern kantoorgebouw dat in 2016 is gebouwd. De totale oppervlakte van dit kantoorgebouw bedraagt 7341 m2 en is voorzien van vele services en faciliteiten. Benieuwd? Kom een keer langs voor een lekker bakje koffie!

Huurprijzen

Op dit moment is er helaas niks beschikbaar in het kantoorpand. Vanaf 1 juli komt er een geweldige kantoorruimte vrij van maar liefst 1000 m2. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden en hoe deze kantoorruimte er uit ziet? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij kunnen je precies de voorwaarden en huurprijzen vertellen. 

Moderne kantoorruimten met uitzicht over 't IJ

De voorzieningen en services in dit kantoorpand aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens zijn van hoog niveau. Zo zijn de kantoorruimten gemeubileerd en zit de schoonmaak van de algemene ruimten bij de huurprijs inbegrepen. Bovendien beschikt het kantoorpand over een bemande receptie waar je terecht kunt met al je vragen. Ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid 

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand is uitstekend. De dichtstbijzijnde bushalte is Koivistokade en ligt op een afstand van slechts 300 meter. Reis je liever met de auto naar kantoor? Ook dat is geen probleem. Vanaf zowel de A10 als de A5 en A8 ben je binnen enkele minuten op kantoor. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Danzigerkade? 

Ben jij enthousiast over het huren van deze grote kantoorruimte aan de Danzigerkade in Amsterdam Houthavens? En wil je graag een kijkje komen nemen? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. Wat dat kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan de Danzigerkade. 

Kantoorruimte huren aan de Danzigerkade in Amsterdam Danzigerkade 16 Amsterdam Houthavens Toplocatie!

1 beoordelingen Danzigerkade

Modern pand met een relaxte sfeer, dit vind ik zelf erg belangrijk

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!