VERHUURD

Amsterdam Houthavens, Barentszplein 2D

5 (1)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Houthavens!

Kantoorruimte huren aan het Barentszplein in Amsterdam(Houthavens)

Op slechts 10 minuten lopen van Amsterdam Centraal Station ligt dit prachtige kantoorpand aan het Barentszplein in Amsterdam Houthavens. Het betreft een kantoorpand dat gebouwd is in 2010 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 3946 m2. Het kantoorpand is gelegen in een erg gezellige omgeving. Je vindt er cafés, een broodjeszaak, de Coffee company en Bagels & Beans.

Huurprijzen

In dit kantoorpand is er momenteel slechts 1 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 60 m2 die te huur is voor een bedrag van €1600,-. Huidige huurders zijn met name werkzaam in de creatieve sector. Het kantoorpand beschikt over energielabel A en is vanaf de straat met een eigen ingang bereikbaar.

Een pantry, laserprinter en vergaderruimte

Dit kantoorpand aan het Barentszplein in Amsterdam Houthavens beschikt over alle nodige faciliteiten en voorzieningen om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een keukentje aanwezig dat compleet uitgerust is met koffiezetter, waterkoker, oven, gasfornuis, vaatwasser en koelkast. Bovendien is er een laserprinter op kantoor die beschikt over een kopieerfunctie. Daarnaast zijn er mooie vergaderruimten te huur in het I-Dock, gelegen om de hoek.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Spaarndammer- en Zeeheldenbuurt is perfect bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde treinstation is Amsterdam Centraal. Vanaf dit station is het slechts 19 minuten lopen naar kantoor. Vind je dit toch iets te ver? Dan kun je op de bus stappen en uitstappen bij bushalte Barentszplein. Je raadt het vast al, deze bushalte ligt direct voor de deur. Ook met eigen vervoer is het kantoorpand prima bereikbaar. Zo ben je vanaf zowel de A5 als de A8 en de A10 in minder dan 10 minuten rijden op kantoor.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Barentszplein?

Zou jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte van 60 m2 willen huren aan het Barentszplein in Amsterdam Houthavens? Plan dan een rondleiding in en kom gezellig langs. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar een kantoorruimte aan het Barentszplein.

1 beoordelingen Barentszplein

Zakelijk maar een erg prettige sfeer onderling.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!