Kantoorruimte huren Amsterdam Houthavens, Archangelkade 17

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Opslagruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Archangelkade 17 in Amsterdam Houthavens

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 150 m2
  Huurprijs: € 2.500 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Archangelkade in Amsterdam (Houthavens)

Wil jij een kantooorruimte huren aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens, gelegen in het Westelijk Havengebied? Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1973 en heeft een perceeloppervlakte van 4558 m2. Het kantoorgebouw ligt op een mooie centrale locatie waardoor het een geschikte plek is voor het starten van een onderneming. Ook is er in de nabije omgeving is veel te beleven. 

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 mooie maar ook ruime kantoorruimte beschikbaar van 165 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2100,-. Je hebt hier ook de mogelijkheid om nog eens exta 60 m2 aan pantry te huren. 

Opslagruimte huren met onderhoudsservice 

Op deze locatie aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens is een kantoorruimte niet het enige dat je kunt huren, er is namelijk ook voldoende opslagruimte beschikbaar. Je kunt er dus voor kiezen om gebruik te maken van dit opslagservice. Dit houdt in dat jouw eigendommen worden opgehaald, opgeslagen en weer terug worden gebracht wanneer jij dat wenst. Tijdens deze opslagperiode kun je ook gebruik maken van de reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden. 

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel de auto als het openbaar vervoer is dit pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen. Station Amsterdam Sloterdijk ligt 3 kilometer van het pand verwijderd, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Met de auto is het pand vanaf de snelweg A10 en A5 binnen 5 minuten te bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast over de huur mogelijkheden in dit kantoorpand aan de Archangelkade in Amsterdam Houthaves? Kom dan snel een kijkje nemen. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

P

Binnen 5 minuten bereik je vanaf de snelweg het pand, ideaal voor mensen die dagelijks met de auto naar kantoor reizen.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Archangelkade 17

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen