VERHUURD
Super deal

Amsterdam Houthavens, Archangelkade 17

5 (1)
  • Internet

  • Koffie/thee

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Houthavens!

Kantoorruimte huren aan de Archangelkade in Amsterdam (Houthavens)

Wil jij een kantooorruimte huren aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens, gelegen in het Westelijk Havengebied? Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 1973 en heeft een perceeloppervlakte van 4558 m2. Het kantoorgebouw ligt op een mooie centrale locatie waardoor het een geschikte plek is voor het starten van een onderneming. Ook is er in de nabije omgeving is veel te beleven.

Huurprijzen

Op dit moment is er 1 mooie maar ook ruime kantoorruimte beschikbaar van 165 m2. Voor deze kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van €2100,-. Je hebt hier ook de mogelijkheid om nog eens exta 60 m2 aan pantry te huren.

Opslagruimte huren met onderhoudsservice

Op deze locatie aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens is een kantoorruimte niet het enige dat je kunt huren, er is namelijk ook voldoende opslagruimte beschikbaar. Je kunt er dus voor kiezen om gebruik te maken van dit opslagservice. Dit houdt in dat jouw eigendommen worden opgehaald, opgeslagen en weer terug worden gebracht wanneer jij dat wenst. Tijdens deze opslagperiode kun je ook gebruik maken van de reparatie- en schoonmaakwerkzaamheden.

Locatie en bereikbaarheid

Met zowel de auto als het openbaar vervoer is dit pand prima bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is slechts 2 minuten lopen. Station Amsterdam Sloterdijk ligt 3 kilometer van het pand verwijderd, vanaf hier zijn diverse verbindingen mogelijk. Met de auto is het pand vanaf de snelweg A10 en A5 binnen 5 minuten te bereiken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Archangelkade in Amsterdam Houthavens?

Ben jij enthousiast over de huur mogelijkheden in dit kantoorpand aan de Archangelkade in Amsterdam Houthaves? Kom dan snel een kijkje nemen. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding voor je in, gratis en geheel vrijblijvend.

1 beoordelingen Archangelkade

Binnen 5 minuten bereik je vanaf de snelweg het pand, ideaal voor mensen die dagelijks met de auto naar kantoor reizen.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!