VERHUURD

Amsterdam Duivendrecht, Joan Muyskenweg 40 - 148

5 (1)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam Duivendrecht!

Kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg (Duivendrecht)

In dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam, dat gebouwd is in 1978, is nog 125 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Het betreft hier een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het Amstel Business Park. Je vindt in dit kantoorpand diverse bedrijven gericht op de IT, telecommunicatie, software en reclame. Het kantoorpand is onlangs compleet gerenoveerd en biedt representatieve kantoorruimtes te huur aan.

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand op Amsterdam Duivendrecht een kantoorunit van 125 m2. Als je deze kantoorruimte huurt krijg je tevens de beschikking over je eigen pantry. De prijs hiervan bedraagt €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Dit komt neer op €1562,50 per maand. Niet gek, voor deze toffe locatie in Amsterdam. Dit is de laatste beschikbare kantoorruimte in dit kantoorgebouw, wacht dus vooral niet te lang met het aanvragen van een rondleiding!

Representatieve entree & intercomsysteem

Dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam heeft een representatieve entreehal. Zo maak je gelijk een goede indruk bij jouw gasten. De hal is voorzien van granieten vloeren, vloerverwarming, RVS postbussen, liften, een alarmsysteem en beveiligde schuifdeuren. Goede binnenkomst, toch? Daarnaast zijn alle kantoorunits netjes afgewerkt zodat jij er fijn kunt werken. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn diverse restaurantjes te vinden. Voor een heerlijk broodje kun je terecht bij de La Place, gelegen op een afstand van 500 meter.

Locatie en bereikbaarheid

Het NS-station Amsterdam Duivendrecht bevindt zich op circa 3 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Tevens ligt het metrostation op loopafstand, ideaal voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Het pand is slechts 1 kilometer verwijderd van de snelweg A10, voor autoreizigers biedt dit pand dus ook de perfecte uitkomst.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Joan Muyskenweg?

Wil jij graag jouw eigen kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in!

1 beoordelingen Joan Muyskenweg

Professionele uitstraling met mooie ruimtes!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!