Super deal

Joan Muyskenweg 40 - 148

Kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg

In dit kantoorpand, dat gebouwd is in 1978, is nog 125 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Het betreft hier een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het Amstel Business Park. Je vindt in dit kantoorpand diverse bedrijven gericht op de IT, telecommunicatie, software en reclame. Het kantoorpand is onlangs compleet gerenoveerd en biedt representatieve kantoorruimtes te huur aan! 

Huurprijzen, kantoor Joan Muyskenweg, Amsterdam

Je huurt in dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam een kantoorruimte van 125 m2. De prijs hiervan bedraagt €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Dit komt neer op €1562,50 per maand. Niet gek, voor deze toffe locatie in Amsterdam. 

Joan Muyskenweg: representatieve entreehal 

Via een representatieve entreehal kom je dit kantoorpand binnen. De hal is voorzien van granieten vloeren, vloerverwarming, RVS postbussen, liften, een alarmsysteem en beveiligde schuifdeuren. Goede binnenkomst, toch? Daarnaast zijn alle kantoorruimtes netjes afgewerkt zodat jij er fijn kunt werken. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn diverse restaurantjes te vinden. Voor een heerlijk broodje kun je terecht bij de La Place, gelegen op een afstand van 500 meter.

Locatie en bereikbaarheid, Joan Muyskenweg, Amsterdam

Het NS-station Amsterdam Duivendrecht bevindt zich op circa 3 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Tevens ligt het metrostation op loopafstand, ideaal voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Het pand is slechts 1 kilometer verwijderd van de snelweg A10, voor autoreizigers biedt dit pand dus ook de perfecte uitkomst! 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Joan Muyskenweg?

Wil jij graag jouw eigen kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 

Goed toegankelijke kantoorruimte huren in Amsterdam Joan Muyskenweg 40 - 148 Amsterdam Duivendrecht Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat