Kantoorruimte huren Amsterdam Duivendrecht, Joan Muyskenweg 40 - 148

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Kastje/kluisje
 • Vergaderplek
 • Internetmogelijkheden
 • Pantry
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Joan Muyskenweg 40 - 148 in Amsterdam Duivendrecht

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 143 m2
  Huurprijs: € 3.241 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 166 m2
  Huurprijs: € 3.689 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 176 m2
  Huurprijs: € 3.420 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 929 m2
  Huurprijs: € 19.461 p.m. all-in
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg (Duivendrecht)

In dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam, dat gebouwd is in 1978, is nog 125 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Het betreft hier een bedrijfsverzamelgebouw, gelegen op het Amstel Business Park. Je vindt in dit kantoorpand diverse bedrijven gericht op de IT, telecommunicatie, software en reclame. Het kantoorpand is onlangs compleet gerenoveerd en biedt representatieve kantoorruimtes te huur aan. 

Huurprijzen

Je huurt in dit kantoorpand op Amsterdam Duivendrecht een kantoorunit van 125 m2. Als je deze kantoorruimte huurt krijg je tevens de beschikking over je eigen pantry. De prijs hiervan bedraagt €125,- per m2 per jaar exclusief servicekosten. Dit komt neer op €1562,50 per maand. Niet gek, voor deze toffe locatie in Amsterdam. Dit is de laatste beschikbare kantoorruimte in dit kantoorgebouw, wacht dus vooral niet te lang met het aanvragen van een rondleiding!

Representatieve entree & intercomsysteem 

Dit kantoorpand aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam heeft een representatieve entreehal. Zo maak je gelijk een goede indruk bij jouw gasten. De hal is voorzien van granieten vloeren, vloerverwarming, RVS postbussen, liften, een alarmsysteem en beveiligde schuifdeuren. Goede binnenkomst, toch? Daarnaast zijn alle kantoorunits netjes afgewerkt zodat jij er fijn kunt werken. In de nabije omgeving van het kantoorpand zijn diverse restaurantjes te vinden. Voor een heerlijk broodje kun je terecht bij de La Place, gelegen op een afstand van 500 meter.

Locatie en bereikbaarheid

Het NS-station Amsterdam Duivendrecht bevindt zich op circa 3 kilometer afstand van het kantoorgebouw. Tevens ligt het metrostation op loopafstand, ideaal voor werknemers die met het openbaar vervoer reizen. Het pand is slechts 1 kilometer verwijderd van de snelweg A10, voor autoreizigers biedt dit pand dus ook de perfecte uitkomst.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Joan Muyskenweg?

Wil jij graag jouw eigen kantoorruimte huren aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

H

Professionele uitstraling met mooie ruimtes!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Joan Muyskenweg 40 - 148

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen