VERHUURD

Amstelveen, Prof. J.H. Bavincklaan 3

4 (4)
  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amstelveen!

Kantoorruimte huren aan de Prof. J.H. Bavincklaan (Amstelveen)

Aan de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen staat dit eigentijdse business center dat gebouwd is in 1992. Het pand kent een totaal perceeloppervlakte van 6557 m2 waarvan een groot deel beschikbaar is voor de verhuur van kantoorruimten. Huren kan in dit kantoorpand voor zowel de korte als lange termijn, er kan dus gesproken worden van een hoge mate aan flexibiliteit. Ook zijn er mogelijkheden voor flex werkplekken en het huren van vergaderruimtes (van 2 tot 20 personen).

Huurprijzen

In dit kantoorgebouw dat gelegen is in de buurt Uilenstede en Kronenburg huur je een compleet ingerichte kantoorruimte. Deze kantoorkamers zijn te huur vanaf €650,- per maand. Op dit moment zijn er twee verschillende ruimten beschikbaar met een oppervlakte van 24 m2 en 50 m2.

Services

Inbegrepen bij het huren van een kantoorruimte aan de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveel zijn de vele services die Solys biedt. Je kunt gebruik maken van services als telefoonaanname en de verwerking van post en e-mails. Ook vind je in dit kantoorgebouw diverse vergaderruimtes geschikt voor een op een gesprekken tot grote vergaderingen voor 20 personen. Bovendien kun je als huurder gebruik maken van de gezamenlijke keukens.

Locatie en bereikbaarheid

De dichtstbijzijnde tram/bushalte, Amstelveen Kronenburg, ligt op slechts 3 minuten lopen. Het dichtstbijzijnde treinstation van dit pand is Amsterdam Zuid. Deze ligt op een afstand van 3 kilometer. Verder is het pand uitstekend te bereiken met de auto. Er zijn voldoende parkeer mogelijkheden. Je kunt vrij parkeren langs de weg of kunt gebruik maken van onze overdekte parkeer garage voor een vast bedrag per maand. Ideaal voor jou en je gasten. De meeste winkels en horecagelegenheden vind je in de Kostverlorenhof slechts 5 minuten lopen, met name veel Japanse en Chinese restaurants zijn hier gevestigd. In het pand van Solys vind u op de 6de etage Lucy’s kitchen, ideaal voor koffie, lunch of borrelen.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prof. J.H. Bavincklaan?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte aan de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen? Plan vandaag nog gratis een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte voor maar €599,- per maand.

4 beoordelingen Prof. J.H. Bavincklaan

Alle basisvoorzieningen en services zijn aanwezig.

Niet super uitgebreide services maar dat is ook niet in alle gevallen nodig.

Prettige vergaderruimtes, alles prima verzorgd.

Goed alternatief voor de hoge huurprijzen in Amsterdam.

Goede prijs/kwaliteit verhouding op deze locatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!