Prof. J.H. Bavincklaan 3

Kantoorruimte huren aan de Prof. J.H. Bavincklaan (Amstelveen)

Aan de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen staat dit eigentijdse kantoorpand dat gebouwd is in 1992. Het pand kent een totaal perceeloppervlakte van 6557 m2 waarvan een groot deel beschikbaar is voor de verhuur van kantoorruimten. Huren kan in dit kantoorpand voor zowel de korte als lange termijn, er kan dus gesproken worden van een hoge mate aan flexibiliteit. 

Huurprijzen, kantoor Prof. J.H. Bavincklaan, Amstelveen

In dit kantoorgebouw dat gelegen is in de buurt Uilenstede en Kronenburg huur je een compleet ingerichte kantoorruimte. Deze kantoorkamers zijn te huur voor maar €600,- per maand. Voor de actuele beschikbaarheid van de overige ruimten kun je het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. 

Prof. J.H. Bavincklaan: parkeergelegenheid en een loungeruimte

Bij dit pand aan de Prof. J.H. Bavincklaan in Amstelveen is voldoende parkeergelegenheid. Ideaal voor jou en je gasten. Naast het huren van een kantoorruimte kun je gebruik maken van services als telefoonaanname en de verwerking van post en e-mails. Ook vind je in dit kantoorgebouw een vergader- en loungeruimte. Bovendien kun je als huurder gebruik maken van de koffiecorner en de aanwezige pantry. 

Locatie en bereikbaarheid, Prof. J.H. Bavincklaan, Amstelveen

Het dichtstbijzijnde treinstation van dit pand is Amsterdam Zuid. Deze ligt op een afstand van 3 kilometer. De dichtstbijzijnde bushalte, Amstelveen Kronenburg, ligt op slechts 3 minuten lopen. Verder is het pand uitstekend te bereiken met de auto. De meeste winkels en horecagelegenheden vind je in de Kostverlorenhof, met name veel Japanse en Chinese restaurants zijn hier gevestigd. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Prof. J.H. Bavincklaan?

Ben jij al een tijdje op zoek naar kantoorruimte en vind je Amsterdam net iets te duur? Kies dan voor het goedkopere Amstelveen. Plan vandaag nog gratis een rondleiding in en wie weet huur jij binnenkort een kantoorruimte voor maar €600,- per maand. 

Gunstig kantoorruimte huren op toplocatie in Amstelveen Prof. J.H. Bavincklaan 3 Amstelveen Toplocatie!

3 beoordelingen Prof. J.H. Bavincklaan

Alle basisvoorzieningen en services zijn aanwezig.

Niet super uitgebreide services maar dat is ook niet in alle gevallen nodig.

Prettige vergaderruimtes, alles prima verzorgd.

Goed alternatief voor de hoge huurprijzen in Amsterdam.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat