Kantoorruimte huren Amstelveen, Bovenkerkweg 4

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Postverwerking
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bovenkerkweg 4 in Amstelveen

Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 5 personen
  Huurprijs: € 1.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen

Op deze locatie aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen kun jij binnenkort een geweldige kantoorruimte gaan huren. De kantoorkamer biedt 5 werkplekken die zijn gelegen in een afsluitbare ruimte op de 2de verdieping van dit representatieve kantoorpand.

Kantoorruimte huren

Deze prachtige kantoorkamer huur je al voor maar €1.250,- per maand. Deze prijs is inclusief de service kosten. De kantoorkamer is volledig gemeubileerd en dus direct toegankelijk. De werkplekken zijn voorzien van een verstelbare bureaus, fijne bureaustoelen en afsluitbare ladekasten. De hippe aankleding zorgt voor een aangename sfeer en maakt deze werkplekken helemaal af. 

Vergaderruimte, Bel Ruimtes en optimale werkomstandigheden

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen krijg jij de beschikking over diverse faciliteiten. Je krijgt toegang tot de volledig ingericht vergaderruimtes, de ideale plek voor het organiseren van een bijeenkomst groot of klein. De hippe lounge/bel ruimtes bieden de mogelijkheid om je even af te sluiten van de omgeving om zo heerlijk in rust te kunnen werken. Op deze locatie geniet van optimale werkomstandigheden door de aanwezigheid van een razendsnel WiFi netwerk en een climate control system. 

Locatie en Bereikbaarheid

Het kantoorpand is goed bereikbaar met de auto door zijn ligging bij de op- en afritten van de A9. Bij het huren van werkplek op deze locatie krijg je de beschikking over een eigen parkeerplaats. Ook het openbaar vervoer biedt een goede uitkomst. Op loopafstand bevinden zich een tram en bushalte die een verbinding geven met diverse hotspots in de omgeving. In dit bruisende gedeelte van Amstelveen zijn diverse bedrijven en ondernemingen gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou.

Kantoorruimte huren aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen?

Wil jij graag deze toffe kantoorruimte aan de Bovenkerkerweg in Amstelveen huren? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen en kunnen samen met jou een bezichtiging inplannen op deze geweldige locatie.

 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bovenkerkweg 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen