Kantoorruimte huren Amersfoort Centraal Station, Utrechtseweg 61

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
  • Gratis WiFi
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Parkeergelegenheid
  • Postadres
  • Vergaderplek
  • Receptie
  • Pantry
  • Internetmogelijkheden
  • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Utrechtseweg 61 in Amersfoort Centraal Station

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Amersfoort Centraal Station!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte van 17 m2 te huur in het Bergkwartier te Amersfoort

Reist u graag met het openbaar vervoer naar uw kantoor? Dan is dit kantoorgebouw aan de Utrechtseweg in Amersfoort een zeer geschikt kantoorpand om te huren. Amersfoort Centraal Station ligt op een loopafstand van circa 5 minuten, daarnaast is er een bushalte vlakbij het kantoor. Voor de mensen die met het eigen vervoer reizen: de snelweg A28 is met de auto in een kleine 10 minuten te bereiken.

Kantoorruimte huren aan de Utrechtseweg in Amersfoort?

Let op: er zijn momenteel nog 4 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur. U huurt een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, vanaf 8 m2 aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Is dit de kantoorruimte waarnaar u op zoek bent? De Hypotheekshop is op de begane grond van dit kantoorpand gevestigd. 

Huurprijs van een kantoorkamer: €234,67,- per maand

Een kantoorkamer van 8 m2 is te huur voor een huurprijs van circa €234,67,- per maand. Deze prijs is inclusief servicekosten. De verhuurder is niet btw-plichtig, waardoor u hier geen btw hoeft te betalen. Hoe langer de huurtermijn, hoe lager de huurprijs. Hoe flexibeler u huurt, hoe hoger de huurprijs uitvalt. Een huurtermijn van 1 jaar is doorgaans het meest voordelig. Kortom, kiest u voor zekerheid of voor een flexibele huurperiode?

Services en voorzieningen? Receptie, 24/7 toegang en een pantry

Er is een centrale receptie in dit kantoorpand, u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte en u maakt gebruik van een pantry. Parkeren kan op eigen terrein. Daarnaast zijn er plekken in de directe omgeving waar u (gratis) kunt parkeren. Voldoende parkeergelegenheid dus!

Kom een kijkje nemen in Amersfoort, een rondleiding is gratis

Benieuwd naar de kantoorruimte aan de Utrechtseweg in Amersfoort? Kom dan een kijkje nemen op deze locatie, dat doet u door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Deze rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend. Kortom, waar wacht u nog op? 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

L

Klein maar fijn :-)!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Utrechtseweg 61

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen