Amersfoort Centraal Station, Utrechtseweg 61

Kantoorruimte van 17 m2 te huur in het Bergkwartier te Amersfoort

Reist u graag met het openbaar vervoer naar uw kantoor? Dan is dit kantoorgebouw aan de Utrechtseweg in Amersfoort een zeer geschikt kantoorpand om te huren. Amersfoort Centraal Station ligt op een loopafstand van circa 5 minuten, daarnaast is er een bushalte vlakbij het kantoor. Voor de mensen die met het eigen vervoer reizen: de snelweg A28 is met de auto in een kleine 10 minuten te bereiken.

Kantoorruimte huren aan de Utrechtseweg in Amersfoort?

Let op: er zijn momenteel nog 4 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur. U huurt een kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, vanaf 8 m2 aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Is dit de kantoorruimte waarnaar u op zoek bent? De Hypotheekshop is op de begane grond van dit kantoorpand gevestigd. 

Huurprijs van een kantoorkamer: €234,67,- per maand

Een kantoorkamer van 8 m2 is te huur voor een huurprijs van circa €234,67,- per maand. Deze prijs is inclusief servicekosten. De verhuurder is niet btw-plichtig, waardoor u hier geen btw hoeft te betalen. Hoe langer de huurtermijn, hoe lager de huurprijs. Hoe flexibeler u huurt, hoe hoger de huurprijs uitvalt. Een huurtermijn van 1 jaar is doorgaans het meest voordelig. Kortom, kiest u voor zekerheid of voor een flexibele huurperiode?

Services en voorzieningen? Receptie, 24/7 toegang en een pantry

Er is een centrale receptie in dit kantoorpand, u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte en u maakt gebruik van een pantry. Parkeren kan op eigen terrein. Daarnaast zijn er plekken in de directe omgeving waar u (gratis) kunt parkeren. Voldoende parkeergelegenheid dus!

Kom een kijkje nemen in Amersfoort, een rondleiding is gratis

Benieuwd naar de kantoorruimte aan de Utrechtseweg in Amersfoort? Kom dan een kijkje nemen op deze locatie, dat doet u door een rondleiding te plannen bij SKEPP. Deze rondleiding is gratis en geheel vrijblijvend. Kortom, waar wacht u nog op? 

Huur kantoorruimte in Amersfoort met 24/7 toegang Utrechtseweg 61 Amersfoort Centraal Station

1 beoordelingen Utrechtseweg

Klein maar fijn :-)!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!