VERHUURD

Amersfoort Centraal Station, Piet Mondriaanplein 23

5 (2)
  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amersfoort Centraal Station!

Kantoorruimte huren aan het Piet Mondriaanplein (Bosgebied)

In hartje Amersfoort, in de Birkhoven en Bokkeduinen buurt, ligt dit grote kantoorgebouw. Het kantoorpand is gebouwd in 2003 en bestaat uit acht verdiepingen. Op de vijfde verdieping bevindt zich een facilitair contactcenter en is er nog 145 m2 aan kantoorruimte beschikbaar. Naast dit facilitair contactcenter bevinden zich in dit kantoorgebouw ook verschillende supermarkten en horecagelegenheden zoals Albert Heijn en Passie Lunch & Diner.

Huurprijzen, kantoor Piet Mondriaanplein, Amersfoort

Op deze prachtige locatie is nog slechts één kantoorruimte van 145 m2 beschikbaar voor slechts €1993,75 per maand. Een perfecte ruimte voor een grote onderneming die zich wil huisvesten in het centrum van Amersfoort. De kantoorruimte bevindt zich op de vijfde verdieping van het kantoorpand, bevat veel ramen en lichtinval en is daarmee en fijne ruimte om in te werken. Onlangs is er in de kantoorruimte nieuwe vloerbedekking gelegd, verder kan het geheel naar eigen smaak worden ingericht.

Piet Mondriaanplein: vergaderruimten, lift en een keuken

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Piet Mondriaanplein in Amersfoort kun je gebruik maken van diverse voorzieningen. Wil je een extra ruimte om te vergaderen of om afspraken te ontvangen? Dan bieden de vergaderruimten uitkomst. Voor een lekker kop koffie of lunch kan er gebruik worden gemaakt van de keuken. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een lift, waardoor de 5de etage makkelijk te bereiken is.

Locatie en bereikbaarheid, Piet Mondriaanplein, Amersfoort

Door de ligging in het centrum van Amersfoort heeft dit kantoorpand een uitstekende bereikbaarheid. Reizen met het openbaar vervoer naar dit kantoorgebouw is dan ook absoluut een aanrader. Het Centraal Station ligt namelijk voor de deur en om de hoek bevindt zich een bushalte. Reis je toch liever met de auto? Geen probleem! Binnen tien minuten rijden ben je op de A28 en vlakbij het kantoorgebouw bevinden zich twee grote parkeergarages. Vanaf dit kantoorpand loop je zo het centrum van Amersfoort in waar zich talloze winkels en horecavoorzieningen bevinden. Een uitstekende locatie om een kantoorruimte te huren.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Piet Mondriaanplein?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Amersfoort dat zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar is? Dan ben je hier aan het juiste adres! Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding en kom een kijkje nemen. Waar wacht je nog op?

2 beoordelingen Piet Mondriaanplein

Een lunch voorbereiden alsof je thuis bent?

Dat kan hier! Wat een geweldige keuken zit er in dit pand, praktisch en heerlijk

Een lunch voorbereiden alsof je thuis bent?

Dat kan hier! Wat een geweldige keuken zit er in dit pand, praktisch en heerlijk

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!