Almelo, Twentheplein 3

4 (1)

Kantoorruimten

vanaf € 4.675 p.m.

Kantoorruimte huren aan het Twentheplein (Binnenstad)

Dit monumentale kantoorpand aan het Twentheplein in Almelo is gebouwd in 1916 en heeft een gebruiksoppervlakte van 12.005 m2. Dit kantoorpand is in 2012 volledig gerenoveerd en heeft drie bouwlagen. De huurders in dit kantoorpand zijn onder andere het UWV, een apotheek en kinderdagverblijf. In een straal van 300 meter zijn veel verschillende voorzieningen te vinden, waaronder een Albert Heijn, Bruna, Döner Company en Rabobank.

Huurprijzen, kantoor Twentheplein, Almelo

In dit kantoorpand aan het Twentheplein in Almelo zijn verschillende kantoorruimten te huur. Deze kantoorruimten variëren van 63 m2 tot 745 m2. Zo huur je een kantoorruimte van circa 63 m2 voor €444,- per maand. Heb jij liever een grote kantoorruimte? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden. Let op! prijzen zijn exclusief services.

Twentheplein: 24/7 toegang en uitstekende bereikbaarheid

Door de recente renovatie beschikken de kantoorruimten over moderne faciliteiten en voorzieningen, terwijl de unieke uitstraling en sfeer is behouden. Het kantoorpand heeft onder andere een eigen parkeerterrein, airco, een bedrijfsrestaurant, gescheiden toiletgroepen, beveiliging en een lift. Ook heb je als huurder 24/7 toegang en kan jij je eigen parkeerplek huren. Een prima rijtje met voorzieningen toch?

Locatie en bereikbaarheid, Twentheplein, Almelo

Doordat het kantoorpand aan het Twentheplein in Almelo recht tegenover het NS Station van Almelo is gelegen, ben je met de intercity zeer snel in de rest van het land. Ook zijn de omliggende plaatsen per bus prima te bereiken. Daarnaast is de snelweg A35 zeer vlot te bereiken, oftewel een optimale bereikbaarheid. Op het eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid, het tarief hiervoor bedraagt €600,- per parkeerplaats per jaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Twentheplein?

Heb jij altijd al een kantoorruimte met een unieke uitstraling en sfeer willen huren? Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij ons in en proef zelf de sfeer!

1 beoordelingen Twentheplein

Mooie kantoorruimten op een top locatie op het Twetheplein in Almelo!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!