Kantoorruimte huren Almelo, Sesastraat 105

Voorzieningen
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunt auto
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Gemeubileerd
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Sesastraat 105 in Almelo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Almelo!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Sesastraat in Almelo

Dit kantoorpand aan de Sesastraat in Almelo biedt jou de mogelijkheid om een geweldige kantoorruimte te huren. In dit Business Center zijn momenteel nog enkele kantoorruimtes beschikbaar, die volledig op jouw wensen kunnen worden afgestemd. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met onze vastgoedconsultants. Zij helpen jou graag bij vragen of het plannen van een bezichtiging op deze geweldige locatie!

Kantoorruimte huren

De kantoorruimtes op deze locatie variëren in oppervlakte en prijs. Zo huur je bijvoorbeeld al een kantoorruimte met een oppervlakte van 35m2 voor maar €591,- per maand. Heb je behoefte aan een grotere kantoorkamer? Dan is wellicht de kantoorkamer met een oppervlakte van 39m2 geschikt voor jou. Deze kantoorunit kost slechts €642,- per maand. De hiervoor benoemde prijzen zijn inclusief service kosten! 

Nette pantry, vergaderruimtes en parkeerplaatsen op eigen terrein

Bij het huren van een kantoorruimte aan de Sesastraat in Almelo krijg jij de beschikking over een breed pakket faciliteiten. Het kantoorpand is voorzien van een nette pantry die een uitstekende mogelijkheid biedt voor het klaarmaken van jouw eigen maaltijd. Voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst kun je fijn gebruiken maken van de representatieve vergaderruimtes in dit kantoorpand. Het kantoorpand beschikt over een eigen parkeer terrein waardoor jij en jouw bezoekers te allen tijde toegang hebben tot een parkeerplek. De kantoorkamers zijn voorzien van verwarming en airconditioning die regelbaar is per kantoorruimte. Het Business Center is 24/7 toegankelijk waardoor jij flexibel je eigen werktijden in kunt plannen.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd vlakbij het Centraal Station Almelo en is hierdoor goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal station is gemakkelijk te voet bereikbaar en aan de voorkant van het kantoorpand bevindt zich een bushalte die toegang geeft tot diverse belangrijke plekken in de omgeving. Vanuit jouw nieuwe werkplek wandel je binnen een paar minuten het gezellige en bruisende centrum van Almelo in. Hier zijn vele winkels en horecagelegenheden gevestigd die wellicht meerwaarde kunnen bieden voor jou.

Kantoorruimte huren aan de Sesastraat in Almelo?

Ben jij enthousiast geworden om een prachtige kantoorruimte te huren in dit Business Center aan de Sesastraat in Almelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Zij nemen graag de mogelijkheden met je door en kunnen jou helpen bij het plannen van een bezichtiging. Dan kun jij jouw nieuwe werkplek alvast met eigen ogen bewonderen. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Sesastraat 105

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen