Kantoorruimte huren Almelo, Bedrijvenpark Twente 75

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bedrijvenpark Twente 75 in Almelo

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare kantoorkamers
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 23 m2
  Huurprijs: € 125 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 40 m2
  Huurprijs: € 216 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • Kantoorkamer

  Ruimte: 90 m2
  Huurprijs: € 487 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 190 m2
  Huurprijs: € 1.143 € 1.029 p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo? Dan is dit misschien wel de locatie die je zoekt. In de kantoorpand zijn er nog meerdere kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur van verschillende metrages. Naast kantoorunits zijn er op deze locatie ook opslagruimten te huur. Naast de vele mogelijkheden is de locatie ook gunstig en zijn de faciliteiten goed voor elkaar. Benieuwd wat dit kantoorgebouw jou kan bieden? Plan een rondleiding in en ontdek het snel.

Huurprijzen

De kleinste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 23 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €125,-. Huur je liever een kantoorruimte die net iets groter is? Neem dan een kijkje in de kantoorkamer van 40 m2, te huur voor €216,- per maand. De grootste kantoorruimte heeft een oppervlakte van 190 m2 en is te huur voor €1029,- per maand. In september 2020 komt er een grote opslagruimte van 430 m2 beschikbaar. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder!

Een gemeenschappelijke receptie en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo, weet je zeker dat je nergens achter aan hoeft. De faciliteiten op deze locatie zijn goed voor elkaar. Zo is er bij binnenkomst in de representatieve entree een gemeenschappelijke receptie aanwezig. Hier zorgen de receptionisten dagelijks voor een vriendelijk ontvangst en kunnen je ondersteunen in verschillende administratieve werkzaamheden. Reis je met de auto naar het werk? Dan kun je deze makkelijk en snel voor de deur parkeren. Mocht je een elektrische auto hebben, ook deze kan hier worden opgeladen. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is gelegen op het Bedrijvenpark Twente, hier zijn veel grote en vooral technische bedrijven gevestigd. Het kantoorgebouw is met de auto goed bereikbaar. Binnen enkele minuten rijden via de N36 bereik je de A35 en kun je alle kanten op. Reis je met het openbaar vervoer? Dan moet je vanaf jouw werkplek dikke 20 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze bushalte heeft wel een rechtstreekse verbinding met Centraal Station Almelo.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in op een door jou gekozen datum en tijdstip. Via SKEPP huur jij een nieuwe kantoorruimte aan het Bedrijvenpark Twente in Almelo.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bedrijvenpark Twente 75

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen