Alkmaar, Kamerlingh Onnesstraat 27j

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Kamerlingh Onnesstraat in Alkmaar

Ben je op zoek naar een top locatie voor jouw onderneming en wil je graag een kantoorruimte huren in Alkmaar? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Kamerlnigh Onnesstraat. Je heb hier de mogelijkheid om een mooie en netjes afgewerkte kantoorruimte te huren. De locatie van het kantoorpand is zeker gunstig om te bereiken met de auto en de afwerking is goed gefaciliteerd met bijvoorbeeld een eigen reclamezuil. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment is er nog slechts 1 kantoorkamer beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte heeft een totale oppervlakte van 50 m2 en is gelegen op de 1e etage van het kantoorgebouw. De kantoorruimte kan natuurlijk ook gebruikt worden met een ander doeleinde, zoals een praktijkruimte. Je bent volledig flexibel in de inrichting, maar ook de contractsvoorwaarden. Voor de kantoorunit betaal je een maandelijks bedrag van €395,-. Hier komt elke maand een bedrag van €60,- overheen voor de servicekosten. Denk hierbij aan de vaste servicekosten zoals gas, water licht.

Pantry, parkeerplaats en een dakterras

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Kamerlingh Onnesstraat, maak je niet alleen gebruik van je werkplek. Je hebt namelijk naast je werkplek ook de mogelijkheid om van alle voorzieningen gebruik te maken, bijvoorbeeld de pantry. Dit is een fijne plek waar je voor jezelf en/of je collega’s een lekkere kop koffie kunt zetten en in de middag je lunch kunt voorbereiden. Daarnaast is er een dakterras aanwezig, heerlijk om hier (bij goed weer) vervolgens je lunch te nuttigen of je werkzaamheden af te ronden.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorgebouw is zeker gunstig te nomen, je huurt hier namelijk een kantoorruimte op het businesspark Oudorp. Je hebt vanaf dit businesspark een goede verbinding met de rijksweg A9, maar ook de binnenstad van Alkmaar is dichtbij. Wanneer je met de auto naar je werkplek reist heb je mazzel, je kun namelijk makkelijk aan de voorzijde van het object parkeren. Ideaal!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Kamerlingh Onnesstraat in Alkmaar?

Wil jij graag de beschikbare kantoorruimte te huren aan de Kamerlingh Onnesstraat in Alkmaar? Wacht dan niet langer en plan een rondleiding in op een datum en tijdstip dat bij jou uit komt. Heb je hier hulp bij nodig of zijn er vragen? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte in Alkmaar.

Kamerlingh Onnesstraat 27j Kamerlingh Onnesstraat 27j Alkmaar Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!