Kantoorruimte huren Alkmaar, Kamerlingh Onnesstraat 27A

4 (2 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Belruimte
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Fietsenstalling
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Kamerlingh Onnesstraat 27A in Alkmaar

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Alkmaar!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Kamerlingh Onnesstraat (Oudorp)

Al een tijdje op zoek naar een kantoorruimte in Alkmaar? Wie weet is deze ruimte van 50 m2 geschikt voor jouw onderneming. De ruimte is gevestigd in een kantoorpand dat gebouwd is in het jaar 2006. De totale gebruiksoppervlakte van het kantoorpand bedraagt 1618 m2. Diverse bedrijven, waaronder softwareproducenten, huren al een kantoorruimte in dit fraaie kantoorpand. 

Huurprijzen, kantoor Kamerlingh Onnesstraat, Alkmaar

Slechts 1 kantoorruimte is momenteel beschikbaar voor de verhuur. Het betreft een kantoorruimte van 50 m2. Als je besluit deze kantoorruimte van 50 m2 te huren, dan kun je tevens gebruik maken van het dakterras van 40 m2. Je huurt in dit kantoorpand tegen zeer gunstige huurprijzen. Zo is de ruimte van 50 m2 al te huur voor slechts €395,- per maand exclusief servicekosten. De servicekosten bedragen €45,- per maand. Niet gek, voor deze toplocatie in Alkmaar. 

Kamerlingh Onnesstraat: verwarming, topkoeling en veel lichtinval

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn zeer prettig. De kantoorruimte beschikt over een vermarming, topkoeling en veel lichtinval. Zo kun jij tijdens de zomer- én wintermaanden met veel plezier werken. Bovendien is er gratis parkeergelegenheid bij het kantoorpand aanwezig. Ideaal voor jou en je gasten. Daarnaast beschikt het kantoorgebouw over een pantry, toilet en eikenlaminaat. Dit alles om jouw werkdag zo aangenaam mogelijk te maken! 

Locatie en bereikbaarheid, Kamerlingh Onnesstraat, Alkmaar

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Schermereiland en Omval, is prima bereikbaar. Wanneer je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste uitstappen bij bushalte Saturnusstraat P+R. Deze bushalte ligt op een loopafstand van slechts 6 minuten. En reis je iedere dag met de auto naar je werk, dan ben je vanaf de A9 binnen enkele minuten op kantoor. Het kantoorpand is gevestigd in een erg leuke omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo kun je na werktijd lekker een hapje eten bij Pure eten & drinken, een leuk restaurant dat slechts 300 meter verderop ligt. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kamerlingh Onnesstraat?

Wil jij graag deze beschikbare kantoorruimte huren van 50 m2? Wees er dan snel bij. Dit is een erg populaire kantoorlocatie in Alkmaar. Neem contact op of plan zelf een rondleiding in.  


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Jammer dat de ruimten kaal zijn en niet gemeubileerd.

Ben eigenlijk op zoek naar full-service kantoren... helaas! wel een leuke locatie.

L

Prima en goed bereikbare locatie in Alkmaar!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Kamerlingh Onnesstraat 27A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen