Kantoorruimte huren Alkmaar, James Wattstraat 5-7

Voorzieningen
  • Internet
  • KVK-inschrijving
  • Postadres
Bereikbaarheid
  • Bushalte Alkmaar, Voltastraat 3 min. lopen (0,3 km)
  • Treinstation Alkmaar 23 min. lopen (1,8 km)
  • Park 7 min. lopen (0,5 km)
  • Sportschool 8 min. lopen (0,6 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan James Wattstraat 5-7 in Alkmaar

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Alkmaar!
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de James Wattstraat (West)

In dit opvallende cilindervormige kantoorpand zijn verschillende kantoorruimten op maat te huur. Het betreft een groot kantoorgebouw met een totale gebruikersoppervlakte van 1888 m2. Het kantoorpand is gebouwd in 1990 en heeft een zeer moderne uitstraling. Diverse bedrijven huren er al een kantoorruimte. Wordt jouw onderneming de volgende?

Huurprijzen, kantoor James Wattstraat, Alkmaar

Kantoorruimte op maat is in dit kantoorpand te huur vanaf slechts €100,- per m2 per jaar. Kantoorruimte is te huur vanaf 127 m2. Normaal gesproken huur je kantoorruimte in dit kantoorpand voor de lange termijn. Toch liever voor een korte termijn kantoorruimte huren? Vraag dan naar de mogelijkheden! 

James Wattstraat: glasvezel internet en gratis parkeren

De voorzieningen en services in dit kantoorpand zijn van hoog niveau. Standaard voorzieningen zoals de schoonmaak en 24/7 toegang zitten bij de huurprijs inbegrepen. Daarnaast beschikt het kantoorpand ook over een razendsnelle glasvezelverbinding, wel zo fijn als je de hele dag op kantoor zit. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid bij het kantoorpand. En geloof het of niet, parkeren is geheel gratis! 

Locatie en bereikbaarheid, James Wattstraat, Alkmaar

Dit kantoorpand aan de James Wattstraat in Alkmaar wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid. Als je met het openbaar vervoer reist, kun je het beste reizen naar treinstation Alkmaar. Dit treinstation ligt op een afstand van slechts 1,9 kilometer. Vanaf hier is het mogelijk om de bus te nemen naar Alkmaar Voltastraat. Het is slechts 3 minuten lopen naar kantoor vanaf deze bushalte. Over de bereikbaarheid van dit kantoorpand hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de James Wattstraat?

Ben jij al een tijdje op zoek naar een grote kantoorruimte in Alkmaar? Zoek dan niet verder en kom snel een kijkje nemen in dit toffe kantoorpand. Plan hiervoor gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan James Wattstraat 5-7

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen