Super deal

Alkmaar, Herculesstraat 31

5 (2)
  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Herculesstraat in Alkmaar.

Aan de Herculesstraat in Alkmaar huur je een kantoorruimte op het industrieterrein. Het pand is pas in 2013 gebouwd en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4168 m2. De ruimte die hier te huur is heeft een oppervlakte van 50 m2 en is dus een mooie plek om te gebruiken als bedrijfsruime of kantoorruimte.

Huurprijzen

Het kantoorgebouw waarin de kantoorruimte beschikbaar is, telt drie bouwlagen. De beschikbare kantoorunit bevindt zich op de eerste etage. Huren kan hier vanaf €395,- per maand, zonder aanvullende kosten. Het kantoorpand is gelegen op een nieuw ontwikkeld Businesspark, genaamd Overdie. Als onderneming kunt u hier uitstekend uw identiteit uitstralen, vanwege de ligging op de hoek van de Herculesstraat en de opvallende architectuur van het kantoorgebouw.

Snelle internetverbinding en een pantry

Binnen dit kantoorpand is er super snelle Wi-Fi, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. Er is ook een pantry aanwezig waar je koffie/thee kan halen en in de middag je lunch kunt voorbereiden. Mocht je mensen willen ontvangen, maar niet in je eigen kantoorruimte? Geen probleem, in dit kantoorpand is een vergaderzaal aanwezig waar de huurder gebruik van kan maken.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van de kantoorruimte in Alkmaar is prima, aangezien de snelweg A9 in de directe nabijheid ligt. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van vijf minuten. Je auto kun je parkeren op de parkeerplaatsen vlakbij de kantoorruimten op eigen terrein. Op het bedrijven terrein zijn ook nog verschillende winkels aanwezig, waaronder de Subway. Dus mocht je geen zin hebben om je boterham te smeren in de aanwezige pantry maar wel in een lekker gezond broodje is dat ook mogelijk.

Huur jij binnenkort ook en kantoorruimte aan Herculesstraat in Alkmaar?

Dus ben je u op zoek naar een kantoorunit in Alkmaar, waar de locatie top is en voorzien is van vele services, neem dan snel contact op! Plan een rondleiding in bij een van onze vastgoedconsultants, gratis en geheel vrijblijvend!

2 beoordelingen Herculesstraat

Ontzettend snelle WiFi aanwezig in dit pand, werkt heerlijk.

Mooi kantoorpand waar alle faciliteiten aanwezig zijn, perfect en zorgeloos huren.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!