Herculesstraat 31

Kantoorruimte huren op toplocatie in Alkmaar!

Aan de Herculesstraat in Alkmaar huurt u bij SKEPP een kantoorunit van 50 m2. Flexibele huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar. Kantoorruimte huren kan dus voor de korte termijn, echter de huurprijs voor langere termijn is een stuk aantrekkelijker.

Kantoorruimte op de eerste etage aan de Herculesstraat

Het kantoorgebouw waarin de kantoorruimte beschikbaar is, telt drie bouwlagen. De beschikbare kantoorunit bevindt zich op de eerste etage. Huren kan hier vanaf €395,- per maand, zonder aanvullende kosten. Het kantoorpand is gelegen op een nieuw ontwikkeld Businesspark, genaamd Overdie. Als onderneming kunt u hier uitstekend uw identiteit uitstralen, vanwege de ligging op de hoek van de Herculesstraat en de opvallende architectuur van het kantoorgebouw.

Dit kantoor is gelegen nabij de snelweg A9 in Alkmaar

De bereikbaarheid van de kantoorruimte in Alkmaar is prima, aangezien de snelweg A9 in de directe nabijheid ligt. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op een loopafstand van vijf minuten. Uw auto kunt u parkeren op de parkeerplaatsen vlakbij de kantoorruimten op eigen terrein.

Meer informatie? Kom langs voor een kop koffie en wat extra info

Dus bent u op zoek naar een kantoorunit in Alkmaar, zoek dan niet verder en plan direct een gratis rondleiding bij SKEPP, zonder aanvullende makelaarskosten!

Gemeubileerde kantoorkamer huren van 50 m2 in Alkmaar Herculesstraat 31 Alkmaar Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Chat met ons!
Chat