Kantoorruimte huren Alkmaar, Havinghastraat 28 A

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Havinghastraat 28 A in Alkmaar

Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 4 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 753 € 640 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 5 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: € 941 € 800 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Havinghastraat in Alkmaar

Zoek jij een geschikte kantoorruimte in Alkmaar? Neem dan een kijkje in het kantoorpand aan de Havinghastraat. Hier zijn meerdere werkplekken gecreëerd en in een mooie en overzichtelijke kantoorruimte met ruime werkplekken. Het kantoorpand is gebouwd in 2001 en heeft een gunstige ligging waardoor het zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar is. Nieuwsgierig naar hoe het kantoorpand er van binnen uit ziet en of de werkplekken aansluiten bij jouw wensen? Plan dan snel een rondleiding in en ontdek het zelf!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 6 werkplekken beschikbaar in een grote kantoorruimte. Deze werkplekken zijn voorzien van een groot bureau met stopcontact en een comfortabele stoel. Je kunt zelf bepalen hoeveel dagen in de week je gebruik maakt van je werkplek. Dit kan 4 dagen per week zijn, maar ook één dag in de week is mogelijk of alle zes de werkplekken tegelijk. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag!

Parkeergelegenheid, een pantry en vergaderruimte

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Havinghastraat in Alkmaar, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten in en rondom het kantoorpand. Wanneer je met de auto naar je werkplek rijdt, heb je de mogelijkheid om deze aan de voorzijde van het kantoorpand te parkeren. Makkelijk en snel! Daarnaast is er een pantry aanwezig, hier kun je dagelijks een heerlijk kopje koffie/thee zetten en in de middag een verse lunch voorbereiden. Wil je een keer klanten uitnodigen of een privégesprek voeren? Maak dan gebruik van de vergaderruimten, deze zijn in overleg te reserveren.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is gelegen op het industrieterrein van Alkmaar. Jouw kantoorkamer is makkelijk bereikbaar door verschillende op- en afritten in de nabije omgeving. De A9, A8 en A22 liggen namelijk op een gemiddelde rijafstand van 15 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De dichtstbijzijnde bushalte is op een loopafstand van 7 minuten gelegen. Deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Alkmaar. Vanuit hier bereik je makkelijk elke stad in Nederland.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Havinghastraat in Almaar?

Zie jij het wel zitten om een werkplek te huren aan de Havinghastraat in Alkmaar? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met al je vragen en plannen een rondleiding in op een datum en tijdstip dat jou uit komt! Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar een kantoorruimte in Alkmaar. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Havinghastraat 28 A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen