VERHUURD

Alkmaar, Einsteinstraat 14A

  • Bureau

  • Internet

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Alkmaar!

Kantoorruimte huren aan de Einsteinstraat (Oudorp)

Kantoorruimte huren op een goed bereikbare locatie in Alkmaar? Dat kan aan de Einsteinstraat! Hier huur je namelijk kantoorruimte tegen zeer aantrekkelijke huurprijzen. Diverse bedrijven gingen je al voor, waaronder boekhoudkantoren, marktonderzoekers en softwareproducenten.

Huurprijzen, kantoor Einsteinstraat, Alkmaar

Dit kantoorpand, gelegen in de buurt Schermereiland en Omval is gebouwd in 2012 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 2032 m2. Normaal gesproken huur je in dit kantoorpand voor de lange termijn. Wil je toch liever voor een korte periode een kantoorruimte huren? Neem dan contact op met onze vastgoedconsultants en vraag naar de mogelijkheden. Momenteel zijn er helaas geen kantoorruimten beschikbaar voor de verhuur.

Einsteinstraat: schoonmaakservice en 24 uur per dag toegang

De standaard services en voorzieningen zijn allemaal inbegrepen in de huurprijs in dit kantoorgebouw. Zo worden de algemene ruimten regelmatig schoongemaakt en heb jij als huurder 24/7 toegang tot je eigen kantoorruimte. Bovendien is er in het kantoorgebouw een nette pantry aanwezig. Deze ruimte is ideaal om je lunch te bereiden of voor het zetten van een kopje koffie.

Locatie en bereikbaarheid, Einsteinstraat, Alkmaar

De locatie en bereikbaarheid van dit kantoorpand, gelegen aan de Einsteinstraat, is perfect! De dichtstbijzijnde bushalte is Nieuwe Schermerweg en ligt op een loopafstand van 8 minuten. Daarnaast is het kantoorpand ook prima bereikbaar met eigen vervoer. Zo ben je vanaf de A9 in slechts 10 minuten op kantoor. Voor gezelligheid na werktijd kun je het beste het centrum van Alkmaar bezoeken. Hier vind je leuke cafés en restaurants, waaronder Tante Sannie.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Einsteinstraat?

Wil jij graag een kantoorruimte huren in dit eigentijdse kantoorgebouw in Alkmaar? Dat kan! Neem contact met ons op en plan samen met ons een rondleiding in. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!