Kantoorinrichting

De 6 voordelen van de Meetingbox

De Meetingbox is niet weg te denken in open kantoorruimtes! Benieuwd naar de 6 voordelen van de Meetingbox? Je leest het in dit blog!

De 6 voordelen van de Meetingbox

De Meetingbox is niet weg te denken in open kantoorruimtes. Gebruik je hem als verplaatsbare vergaderbox of als een afgesloten unit voor werkplekken? De keuze is aan jou! De multifunctionele box kenmerkt zich door haar vele voordelen. Zo is de Meetingbox multifunctioneel, verplaatsbaar en hangt er een prettig klimaat. Benieuwd naar de 6 voordelen van de Meetingbox? Je leest het in dit blog!

Atoomweg 1 Utrecht 37De Meetingbox is ideaal in grote kantoren!

De SKEPP Meetingbox

Voordat we de voordelen van de Meetingbox uitlichten, geven we een korte uitleg over dit product. De SKEPP Meetingbox is een product uit de Officeplanner Webshop. De Meetingbox is een multifunctionele unit die je plaatst in jouw kantoorruimte. De box is op elk moment verplaatsbaar. Oftewel, een flexibele box met een open karakter, voorzien van hoge kwaliteit. Wat heb je nodig? Een stopcontact. De vergaderbox sluit je aan met slechts één stekker in het stopcontact.


Bekijk hier de Meetingbox!

 

1 | Profiteer van multifunctionaliteit  

Naast dat de Meetingbox perfect te gebruiken is als vergaderruimte, is het ook een prima plek om te werken! Je kunt er geconcentreerd werken, bovendien behoud je het zicht op je collega’s door het open karakter van de box. Daarnaast is het een ideale plek voor een persoonlijk gesprek met collega of om te videobellen op afstand om een belangrijk project binnen te halen. De Meetingbox wordt dus gekenmerkt door haar multifunctionaliteit. De verschillende groottes zorgen ervoor dat jij de ideale Meetingbox kunt kiezen voor jouw open kantoorruimte!  

  • Meetingbox XS: afmeting is 130 bij 130 cm. Geschikt voor 1 werkplek. 

  • Meetingbox M: afmeting is 255 bij 255 cm. Geschikt voor 1 werkplek of vergaderruimte voor maximaal 4 personen. 

  • Meetingbox L: afmeting is 380 bij 255 cm. Geschikt voor 2 werkplekken of vergaderruimte voor maximaal 6 personen.

  • Meetingbox XL: afmeting is 505 bij 380 cm. Geschikt voor 4 werkplekken of vergaderruimte voor maximaal 12 personen. 

Formaten vergaderboxenDe 4 groottes van de Meetingbox. Welke is jouw favoriet?

2 | Ongekende flexibiliteit 

Flexibiliteit is niet meer weg te denken uit een moderne kantoorinrichting. De multifunctionele box kan altijd ergens anders in de werkomgeving geplaatst worden. Vanwege het ingenieuze montagesysteem zit je dus niet vast aan de permanente indeling van je kantoorruimte. Vandaar dat de Meetingbox de perfecte oplossing is om jouw kantoorinrichting zo flexibel mogelijk te maken. Een ander bijkomend voordeel is dat de box na montage alleen met één stekker hoeft te worden aangesloten. Hoezo flexibel? 


3x ongekende flexibiliteit met de Meetingbox

3 | Klimaatcontrole in de Meetingbox

Klimaatcontrole in de kantoorinrichting is erg belangrijk voor de productiviteit en concentratie van je werknemers. Hier is bij de realisatie van de Meetingbox ook aan gedacht. De box is namelijk voorzien van een ventilatiesysteem. Door het ventilatiesysteem hangt er in de box een prettig klimaat. Met een afsluitbare deur en geluidswerend glas zorg je ervoor dat je het klimaat onder controle houdt in de box. 

Klimaatcontrole in de kantoorinrichting is erg belangrijk voor de productiviteit en concentratie van je werknemers.

Officeplanner kit Brouwerijstraat 1 44PET-vilt zorgt voor een goede akoestiek in de vergaderbox.

4 | Geluidsdemping met akoestiek 

Tegenwoordig zijn grote kantoorruimten heel open en ruimtelijk ingericht. Een open kantoortuin kan een nadeel hebben, namelijk: veel rumoerigheid. Je herkent het vast wel: collega’s die aan het praten zijn of aan het telefoneren. Met een Meetingbox kunnen werknemers voortaan gesprekken voeren in de geluidswerende box. 

Met een Meetingbox kunnen werknemers vergaderingen voeren of werken in een geluidswerende box. 

De binnenzijde van de box is volledig bekleed met akoestisch PET-vilt in de kleur donkergrijs. PET-vilt zorgt voor een goede akoestiek in de ruimte. Daarnaast is de buitenkant voorzien van geluidsisolerend hout. Zo komt er geen geluid naar buiten én heb je in de Meetingbox geen last van geluiden buiten de box. Geluidsoverlast is dus verleden tijd met de Meetingbox! In de blog ‘Verminder geluidsoverlast op kantoor’ lees je 3 tips hoe je een geluidsarme kantoorinrichting creëert.


Verminder geluidsoverlast op kantoor

Verlengde poolseweg 38 Breda 9De Meetingbox is voorzien van een tv-houder. Ideaal voor vergaderingen!

5 | Een modern design 

De SKEPP Meetingbox is een echte hotspot door haar moderne design. Trek dit moderne design meteen door in je gehele kantoorinrichting. Een goede, aantrekkelijke uitstraling van de kantoorruimte is een belangrijke factor bij het bedrijfsimago. Een moderne kantoorinrichting geeft jouw imago een gigantische boost! De Meetingbox is niet alleen in een houtkleurige uitvoering verkrijgbaar, maar ook in het mat antraciet. Daarnaast worden de boxen nu ook voorzien van een tv-houder. Zo is het houden van presentaties met beeldmateriaal geen enkel probleem. Hoe modern wil je het hebben!


9x imagebuilding in jouw kantoor

6 | SKEPP coördineert en monteert

Na de aanschaf van de Meetingbox wordt de installatie voor je gedaan door een montageteam van SKEPP. Ergernis en frustraties om de box in elkaar te zetten krijg je dus niet. Al dit extra werk wordt je dus volledig uit handen genomen! Wanneer je toch besluit om de kantoorinrichting te veranderen, kun je eenvoudig de box te monteren en demonteren.

De Meetingbox is eenvoudig te monteren en demonteren! 

Een Meetingbox in jouw kantoorinrichting?

Of je nu een afgesloten vergaderruimte nodig hebt of een paar werkplekken met voldoende privacy: de Meetingbox is hier uitermate geschikt voor! Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse? Neem dan eens een kijkje bij Officeplanner en verwerk de Meetingbox direct in jouw ideale kantoorinrichting. De Meetingbox is een aanwinst voor iedere kantoorruimte! 

11 officeplanner meest flexibele kantoorinrichting

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Motivatie tips tegen de werkdip!

Motivatie tips tegen de werkdip!

Iedereen heeft zo nu en dan last van een werkdip. In dit blog lees je een aantal motivatie tips tegen de werkdip. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Lees meer
Handige tips voor het inrichten van een klein kantoor

Handige tips voor het inrichten van een klein kantoor

Jij huurt of wilt een klein kantoor huren. Maar hoe richt je die nou functioneel en sfeervol in? Wij weten het en jij na het lezen van dit blog ook!

Lees meer
Hoe richt je het bureau efficiënt in?

Hoe richt je het bureau efficiënt in?

Hoe zorg je nou voor een opgeruimd bureau? Het efficiënt inrichten van het bureau is een echte must voor elke kantoorruimte. Met deze 6 tips kan jij weer gefocusd aan het werk! Dat wil jij toch ook?

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies