Kantoorinrichting

Verminder geluidsoverlast op kantoor met deze 3 kantoorinrichting tips

In dit blog geven we drie tips om jouw kantoorruimte geluidsarm in te richten zonder dat het ten koste gaat van de kantoorinrichting.

Verminder geluidsoverlast op kantoor met deze 3 kantoorinrichting tips

Kan een kantoorinrichting inspirerend zijn én geluidsoverlast op kantoor verminderen? Jazeker, dat kan! In dit blog geven we drie tips om jouw kantoorruimte geluidsarm in te richten zonder dat het ten koste gaat van de kantoorinrichting. Lees snel verder en doe er vooral jouw voordeel mee! 

04 zoek flexibel kantoormeubilair voor jouw kantoor

Dit is hoe je een geluidsarme kantoorinrichting creëert

Heb jij wel eens last van een bellende collega? Heeft jouw collega lang niet altijd zin in jouw Spotifylijstjes? Willen jullie wél een inspirerende kantoorinrichting voor jullie kantoorpand? Dan is dit blog speciaal voor jullie geschreven. Wij begrijpen heel goed dat je geen geluidsoverlast op kantoor wilt, maar geen concessies wil doen als het om de kantoorinrichting gaat. Met onze drie tips ga je geluidsoverlast op kantoor tegen zonder dat jouw kantoorpand zijn charme verliest.

Oberanger 6 Büro mietenIn de gezamenlijke ruimte zijn hier belnisjes geplaatst.

1. Ga voor afgesloten ruimtes voor overleg in jouw kantoorunit

Het gebeurt regelmatig dat je met een collega moet overleggen over jullie werk. Hiervoor ga je lang niet altijd naar een aparte ruimte, terwijl dat voor jullie overleg en de collega’s die rondom het overleg aan het werk zijn wel zo fijn is. Probeer een aparte kantoorkamer in te richten voor overleg. Beeldscherm er in, pen en papier bij de hand en de basis voor een goed overleg is gelegd. Voor inspiratie op het gebied van aparte ruimtes kun je eens bij Officeplanner  kijken. Daar vind je precies hoe verschillende ruimtes vormgegeven kunnen worden. Voor iedere activiteit is er een zone. Op die manier verminder je geluidsoverlast op kantoor en heb je een inspirerende kantoorinrichting!

Anna van Buerenplein 41 Een afgesloten ruimte speciaal ingericht om te telefoneren.

2. Belnissen voor de bellers in jouw kantoorpand

Een bellende collega kan je behoorlijk uit de workflow houden. Speciaal voor de bellers in jouw kantoorruimte zijn er belnisjes ontworpen. Dan bedoelen we natuurlijk niet de backoffice of klantenservice, die bellen de hele dag door en kunnen onmogelijk een dag lang in een belnis gezet worden. Werknemers die zo nu en dan eens bellen, hebben veel voordeel van zo’n belnis. Zij hebben privacy en jij kunt lekker in de werk flow blijven. Bovendien is een belnis heel leuk in een kantoorinrichting te integreren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een (Britse) telefooncel, een hoekje gedecoreerd met planten of een kantoorkamer met een fijne loungebank?

Prins Bernhardplein 200 AmsterdamIs jouw kantoorinrichting al voorzien van een Britse telefooncel?

3. Noise-cancelling koptelefoons tegen geluidsoverlast op kantoor

Deze tip is vooral geschikt voor de grotere kantoren waar tijdelijk verhuizen om de geluidsoverlast te ontwijken niet meer werkt. Voor een kantoorkamer waar veel bellers bij elkaar zitten, kan een noise-cancelling koptelefoon een uitkomst zijn. Met de huidige technologie is het mogelijk om te bellen met zo’n koptelefoon en wordt het omgevingsgeluid weggefilterd. Voor de kantoorinrichting is deze oplossing tegen geluidsoverlast op kantoor ideaal: je hoeft jouw kantoorinrichting immers helemaal niet aan te passen!

Büro mieten Oskar von Miller Ring 18 2911Speciale individuele ingerichte hokjes om individueel te werken.


Heb jij al een paar tips toegepast op jouw kantoorinrichting of zoek je zelf nog een geschikt kantoorpand zonder geluidsoverlast? SKEPP helpt je graag! Wij hebben voor iedereen een geschikte kantoorruimte, kantoorkamer of flexwerkplek. Kijk eens rond op de website of in de webshop van SKEPP. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

08 kantoorinrichting uitbesteden

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

Kantoorinrichting in Amsterdam

Kantoorinrichting in Amsterdam

Benieuwd naar de meest inspirerende kantoorinrichtingen in Amsterdam? In dit blog worden de meest inspirerende inrichtingen uitgelicht. Lees de blog en doe vooral inspiratie op!

Lees meer
Zo realiseer jij een sfeervolle kantoorinrichting

Zo realiseer jij een sfeervolle kantoorinrichting

Mis jij een beetje gezelligheid op kantoor? Met deze 9 tips realiseer jij gemakkelijk een kantoorinrichting die sfeervol en inspirerend is.

Lees meer
Een gezonde kantoorinrichting creëren? Lees deze 7 tips!

Een gezonde kantoorinrichting creëren? Lees deze 7 tips!

Op welke manier creëer je nou een gezonde werkruimte? Lees de 7 tips en pas ze toe in jouw kantoorinrichting!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies