Kantoorinrichting

Een flexibele kantoorinrichting met de meetingbox

De meetingbox is de perfecte oplossing om jouw kantoorinrichting zo flexibel mogelijk te maken. Lees alles over de meetingbox in dit blog!

Een flexibele kantoorinrichting met de meetingbox

Flexibiliteit is niet meer weg te denken uit een moderne kantoorinrichting. Niemand wil nog de hele dag op dezelfde plek zitten, met dezelfde collega’s naast zich en hetzelfde uitzicht uit het raam. Daarom is flexibiliteit extreem belangrijk in moderne kantoorpanden. De meetingbox is de perfecte oplossing om jouw kantoorinrichting zo flexibel mogelijk te maken met zo min mogelijk aanpassingen. Lees snel verder voor 3 tips!

04 zoek flexibel kantoormeubilair voor jouw kantoor

3x ongekende flexibiliteit in jouw kantoorinrichting met de meetingbox

Flexibiliteit is hip. We zitten niet meer de hele dag in dezelfde kantoorruimte te werken, maar bewegen continu mee met de stroom. Een dagje thuis werken, een kantoortuin en flexwerkplekken zijn daar goede voorbeelden van. Het komt er eigenlijk op neer dat we onze werkplek afstemmen op wat we op dat moment nodig hebben. Een afgesloten ruimte creëren kan gemakkelijk met de meetingbox:


Bekijk de meetingbox!

1. Ga voor een afgesloten vergaderruimte in jouw kantoorpand

Heb jij wel eens nagedacht over de ideale vergaderruimte in jouw kantoorpand? En heb je al energie gestoken in de kantoorinrichting van jouw vergaderruimte? Als jij twee keer ‘ja’ kunt antwoorden, ben je al een heel eind op weg naar de perfecte vergaderruimte. Er is echter altijd ruimte voor verbetering.

Verlengde poolseweg 38 Breda 10Met een meetingbox creëer jij een afgesloten ruimte binnen je kantoor.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van de meetingbox? Met een meetingbox in jouw kantoorruimte ben je verzekerd van een stijlvolle kantoorinrichting, maar lever je niets in op het gebied van functionaliteit. Zo’n meetingbox is namelijk de perfecte afgesloten vergaderruimte waar je in alle rust kunt overleggen binnen jouw kantoorruimte. En, goed om te weten is dat de Meetingbox voorzien is van ventilatie. 

Met een meetingbox in jouw kantoorruimte ben je verzekerd van een stijlvolle kantoorinrichting, maar lever je niets in op het gebied van functionaliteit. 

2. Maak een kantoorkamer en creëer privacy in jouw kantoorinrichting

Niemand zit de hele dag te vergaderen, ook jij niet. Dat betekent dat jouw meetingbox niet altijd benut wordt, tenzij je er een andere draai aan geeft. De meetingbox is een flexibel onderdeel van jouw kantoorinrichting. Je kunt er bijvoorbeeld moeiteloos een paar flexwerkplekken in creëren. Als de kantoorruimte iets kleiner is, kun je de kleine meetingbox XS die ook gebruikt kunnen worden als belhokje. Zo kan iedereen bellen met voldoende privacy.

Atoomweg 1 Utrecht 32De meetingbox ideaal voor vergaderingen.

3. Kies zelf waar jij de meetingbox voor nodig hebt in jouw kantoorruimte

Je bent tegenwoordig nergens zonder flexibiliteit op kantoor. Flexibele werkplekken, werken op afstand en een constant veranderende kantoorinrichting zijn slechts een paar voorbeelden. De meetingbox sluit aan op deze flexibiliteit door zijn eenvoud. Monteren en demonteren is eenvoudig, waardoor het geen probleem is als je tóch besluit jouw kantoorinrichting anders te willen.

Daarnaast is er voor ieder wat wils door de verschillende formaten die beschikbaar zijn (XS, S, M en XL). Er is dus altijd een meetingbox die in jouw kantoorinrichting past en aansluit bij jouw wensen. Het maakt niet uit of je grote vergaderingen plant of liever één op één overlegt.

De meetingbox is de perfecte afgesloten vergaderruimte waar je in alle rust kunt overleggen binnen jouw kantoorruimte.

Altijd een flexibele kantoorinrichting met de meetingbox

Voor ongekende flexibiliteit in jouw kantoorinrichting is de meetingbox ideaal. Of je nu een afgesloten vergaderruimte nodig hebt, een paar werkplekken met voldoende privacy wilt creëren of gewoon het liefst zelf wil kiezen waar jij de flexibele meetingbox inzet, de meetingbox helpt je altijd uit de brand. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje bij Officeplanner en verwerk hem direct in jouw ideale kantoorinrichting!

12 tientallen bedrijven profiteren flexibiliteit

Bekijk hoe en waar we dit toepassen

Benieuwd hoe we onze creativiteit en expertise in de praktijk tot leven brengen? Ontdek onze toffe projecten. Ervaar hoe we kantoorruimtes omtoveren naar functionele en inspirerende omgevingen die de verhalen van de klanten vertellen. Onze projecten bieden je een exclusief kijkje in de keuken. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je inspireren!

See what's next

Wil je meer lezen? Ontdek meer inspirerende inrichtingsideeën en oplossingen voor een dynamisch kantoor.

4 tips voor de kantoorinrichting van een presentatieruimte

4 tips voor de kantoorinrichting van een presentatieruimte

Een bedrijf kan niet meer zonder een presentatieruimte in de kantoorinrichting. Met deze 4 tips zorg jij dat de kantoorinrichting van de presentatieruimte helemaal in orde is!

Lees meer
Bijzondere ruimtes in de kantoorinrichting

Bijzondere ruimtes in de kantoorinrichting

Ruimtes waarvan je wel niet eens wist dat ze bestaan, maar na het lezen van deze blog een musthave voor jouw kantoorinrichting. Lees de onconventionele ruimtes in de kantoorinrichting in dit blog!

Lees meer
Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

Een flexibele kantoorruimte met kantoorinrichting, Uber Eats vertelt waarom

Jet Den Tex, Greenlight Coördinator Uber Benelux, vertelt namens Uber Eats over de voordelen van een flexibele gemeubileerde kantoorruimte. Ook profiteren van Officeplanner? Lees het blog!

Lees meer

Ready to make the first move?

Klaar voor een dynamische kantoorinrichting? We got you! Maak jij de first move?

Geen verplichtingen
Persoonlijk ontwerpplan
Gratis & vrijblijvend advies