Kantoorruimte huren Venlo, Noorderpoort 9

4 (4 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Postverwerking
 • Lift
 • Airconditioning
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Receptie
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • Lunchvoorziening
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Noorderpoort 9 in Venlo

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Venlo!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Noorderpoort (het Ven)

Dit kantoorpand aan de Noorderpoort in Venlo is gebouwd in 1999 en heeft een perceeloppervlakte van 4630 m2. Het bedrijventerrein waarop het kantoorpand zich bevindt heeft een zakelijk en modern uiterlijk. Er zitten reeds verschillende bedrijven in dit pand gevestigd, bijvoorbeeld een advocatenkantoor en een bank.

Huurprijzen, kantoor Noorderpoort, Venlo

In dit kantoorpand aan de Noorderpoort in Venlo zijn kantoorruimtes vanaf 32 m2 beschikbaar. De te huren kantoorruimtes worden opgeleverd met vloerbedekking, lamellen, kabelgoten en scheidingswanden. Ook is er kantoorruimte op maat beschikbaar in dit kantoorpand. De huurprijs hiervan bedraagt €105,- per m2 per jaar. De verhuurder hanteert flexibele huurvoorwaarden. Dit houdt in dat de prijs afhankelijk is van de lengte van het contract en de grootte van de ruimte die je wilt huren. Hier valt altijd over te praten!

Noorderpoort: 24/7 toegang en een warm welkom

Naast de goede bereikbaarheid met de auto en het openbaar vervoer zijn er ook voldoende parkeerplaatsen bij het kantoorpand. Kom je liever met de fiets? Dit is ook geen probleem, er is een nette overdekte fietsenstalling aanwezig. Het pand oogt modern en zakelijk en de entree geeft een welkom gevoel. Voor huurders is het pand 24/7 beschikbaar zodat je zelf jouw werktijden kunt bepalen. 

Locatie en bereikbaarheid, Noorderpoort, Venlo

Wil je een pand met een goede bereikbaarheid? Dit kantoorpand ligt direct aan de A67, dit is de snelweg richting Duisburg en Eindhoven. Ook het centrum van Venlo is eenvoudig en snel te bereiken. De bushalte ligt direct om de hoek en vanaf hier is het treinstation in 10 minuten te bereiken. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Noorderpoort?

Ben je op zoek naar een kantoorruimte in Venlo? Plan dan snel, gratis en vrijblijvend een rondleiding bij ons in en bekijk de mogelijkheden!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

A

De huurprijs is relatief goedkoop, echter is dat terug te zien in de inrichting.

Het ziet er keurig en netjes uit, maar valt niet bepaald onder de categorie 'modern'.Echter is de locatie wel zeer gunstig door de goede bereikbaarheid en het aantal grote en bekende bedrijven in de omgeving .

K

Ideale locatie als je ook in Duitsland werkzaam bent, super goede bereikbaarheid.

J

Fraai kantoor, goed bereikbaar, eerlijke prijzen.

top!

I

Prima plek om te werken lijkt me, alles ziet er netjes en verzorgd uit!Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Noorderpoort 9

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen