Kantoorruimte huren Velp, Arnhemsestraatweg 19

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Printen
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Arnhemsestraatweg 19 in Velp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 192 m2
  Huurprijs: € 1.920 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 211 m2
  Huurprijs: € 2.110 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 307 m2
  Huurprijs: € 3.070 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Arnhemsestraatweg in Velp

Een prachtige kantoorruimte huren aan de Arnhemsestraatweg in Velp? De kantoorruimtes zijn gevestigd in een prachtige monumentale kantoorvilla. Het eigen terrein is voorzien van ruim voldoende parkeergelegenheid. Dit kantoorgebouw bevindt zich op een uitstekende locatie. Het pand is namelijk gelegen aan de doorgaande weg van Arnhem naar Rheden. Het pand is goed zichtbaar en slechts op enkele minuten vind je het centrum van Velp.

Huurprijzen

Op deze toplocatie zijn verschillende ruime kantoorruimtes te huur. De kantoorruimtes zijn te huur vanaf 192 m2. De kosten van deze ruimte bedragen €1920,- per maand. Is deze ruimte te klein voor jouw organisatie? Niet getreurd. Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar van 211 en 307 m2. De kosten van deze ruimtes bedragen €2110,- en €3070,- per maand. Deze prijzen zijn inclusief de servicekosten. Daarnaast zijn er vergaderruimtes beschikbaar waar je als huurder gebruik van kunt maken. Bekijk welk formaat kantoorruimte en welke prijs bij jou past en plan een gratis rondleiding in dit prachtige kantoorgebouw. 

Vergaderruimte, pantry en razendsnel internet

bij deze schitterende kantoorruimten aan de Arnhemsestraatweg in Velp zijn verschillende luxe services en faciliteiten inbegrepen. Zo heb je toegang tot het razendsnelle internet, 24 uur toegang tot het kantoorgebouw, maar kun je ook rustig gebruik maken van een luxe pantry. Lekker je eigen maaltijd bereiden is hier dus geen enkel probleem. Doordat je 24 uur toegang hebt tot jouw kantoorruimte, kun je jouw eigen werktijden bepalen. Ga je graag met de auto naar kantoor? Ook dit is geen probleem. Parkeerplekken zijn aanwezig bij dit kantoorgebouw. Alle vrijheid en van alle gemakken voorzien aan de Arnhemsestraat 19 in Velp!

Locatie en bereikbaarheid

Door de uitstekende ligging is dit kantoorpand aan de Arnhemsestraatweg erg in trek. Dit kantoorpand is zowel met het openbaar vervoer, als met eigen vervoer, erg goed bereikbaar. Op slechts enkele minuten rijden vind je de op- en afritten van de A12. Vanaf de A12 zijn er directe aansluitingen op de A50, 348 en de A235. Op slechts enkele minuten rijden vind je ook het gezellige centrum van Velp. Je huurt hier dus een kantoorruimte die goed bereikbaar is en niet te ver van het centrum.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Arnhemsestraatweg in Velp?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan de Arnhemsestraatweg in Velp te huren?  En jouw bedrijf te vestigen in deze prachtige monumentale kantoorvilla? Plan dan een rondleiding om misschien wel jouw toekomstige kantoorruimte te bezichtigen. Liever eerst nog wat meer informatie? Dat kan. Neem gerust contact op met één van onze vastgoedconsultants. Zij geven jou gratis en vrijblijvend advies. SKEPP helpt je graag!


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Arnhemsestraatweg 19

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen