Kantoorruimte huren Velp, President Kennedylaan 104-108

4 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Airconditioning
 • Belruimte
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan President Kennedylaan 104-108 in Velp

Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 199 m2
  Huurprijs: € 1.658 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 267 m2
  Huurprijs: € 2.225 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 275 m2
  Huurprijs: € 2.291 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 390 m2
  Huurprijs: € 3.250 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 414 m2
  Huurprijs: € 3.450 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 587 m2
  Huurprijs: € 4.891 p.m.
  Huurinformatie ontvangen
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Een kantoorruimte huren aan de President Kennedylaan in Velp

Op zoek naar een kantoorruimte in Velp? Misschien is dit kantoorpand aan de President Kennedylaan wel iets voor jou. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1975 en is erg gunstig gelegen om het met verschillende vervoersmiddelen te bereiken. De kantoorruimten zijn flexibel in te richten en ook zijn er door de grote oppervlakten doorgroeimogelijkheden voor jouw onderneming. Nieuwsgierig? Plan dan nu een rondleiding en bekijk het met eigen ogen!

Huurprijzen

Op dit moment is er een totale oppervlakte van 1658 m2 beschikbaar en is het mogelijk om een kantoorunit te huren vanaf 267 m2. Geïnteresseerd? Voor een maandelijks bedrag van €2225,- is deze kantoorruimte voor jou. Op zoek naar een grotere oppervlakte? Er is ook een kantoorunit beschikbaar met een oppervlakte van 414 m2 voor €3450,- in de maand. Mochten deze kantoorkamers te klein zijn voor jouw onderneming, geen probleem! De kantoorruimte van 587 m2 biedt jou voor €4891,- in de maand de oplossing! Deelverhuur is ook zeker mogelijk, vraag aan onze vastgoedconsultants de mogelijkheden.

Een pantry, vergaderruimte en parkeergelegenheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de President Kennedylaan in Velp ben je voorzien van vele services en faciliteiten. Zo is er op elke verdieping een pantry aanwezig waar jij je dagelijkse kopje koffie of thee kunt pakken en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Ook zijn er in het kantoorpand verschillende vergaderruimten aanwezig, handig voor individuele gesprekken of een meeting met een zakenrelatie. Reis je met de auto naar je werkplek en wil je voor de deur parkeren? Geen probleem, want voor een maandelijks bedrag van €30,- ben jij iedere ochtend verzekerd van een parkeerplaats.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorgebouw is in een rustige omgeving gevestigd, mede daardoor zijn er in de nabije omgeving weinig horecagelegenheden te vinden. Wel zijn er aan de overkant van de straat verschillende supermarkten, ideaal voor een snelle boodschap na werktijd. Wanneer je met het openbaar vervoer naar je werkplek wilt reizen, kost je dat slechts 3 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze lijn is aangesloten op het treinstation van Velp. Het kantoorpand is slechts 200 meter verwijderd van de A12 en ook de A348 en A150 zitten op korte rij afstand gevestigd. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de President Kennedylaan in Velp?

Ben jij enthousiast over het huren van een kantoorruimte aan de President Kennedylaan in Velp? En zie je het wel zitten om op deze comfortabele locatie met jouw onderneming te starten? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend, plan dus nu een rondleiding in. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

mooie omgeving.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan President Kennedylaan 104-108

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen