Kantoorruimte huren Rotterdam Delfshaven, Van Nelleweg 1

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Rotterdam, Roel Langerakweg 14 min. lopen (1,1 km)
 • Metrostation Rotterdam, Spartastraat 9 min. lopen (0,8 km)
 • Treinstation Schiedam Centrum 25 min. lopen (2,1 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Van Nelleweg 1 in Rotterdam Delfshaven

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Van Nelleweg in Rotterdam (Delfshaven)

Wil jij graag een kantoorruimte huren in het monumentale kantoorgebouw aan de Van Nelleweg in Rotterdam Delfshaven? Plan dan snel een rondleiding in en bekijk de locatie met eigen ogen. De beschikbare vierkante meters zijn volledig gerenoveerd, echt aan alles is gedacht! Het is een groot kantorencomplex van maar liefst 65.000 m2 waar veel mogelijkheden zijn, denk hierbij aan grote vergaderingen en congressen.

Huurpijzen

In het kantoorgebouw heb je de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren op maat. Of dit nou voor 5 of voor 50 personen is, alles is hier mogelijk. Een kantoorkamer voor 10 personen is beschikbaar voor een maandelijks bedrag van €3750,- en voor 30 personen betaal je €11.250,- per maand. De kantoorunits worden turn-key opgeleverd, dat houdt in dat je nergens meer achter aan hoeft. Je kunt direct aan de slag! Ben je op zoek naar minder vastigheid? Je kunt op deze locatie ook een werkplek huren voor 5 dagen in de week. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants, wij helpen je graag verder.

Razendsnelle internet, een restaurant en een receptie

Buiten jouw kantoorruimte aan de Van Nelleweg in Rotterdam Delfshaven, maak je ook gebruik van alles services en faciliteiten. Waaronder de razendsnelle internetverbinding, hierdoor kun je altijd snel en efficiënt bezig met jouw werkzaamheden. Daarnaast is er ook een groot restaurant met 200 zitplaatsen aanwezig, erg gezellig om te zitten met collega’s en een handige plek om af te spreken met klanten. Daarnaast is er nog een bemande receptie, fitnessruimte, supermarkt, kun je gebruik maken van schoonmaakdiensten enzovoort.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van het kantoorpand is erg gunstig, je bereikt je kantoorruimte namelijk gemakkelijk met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf de A2 is het slechts 2 minuten rijden naar jouw werkplek en de auto kun je voor de deur parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte, Otto Hahnweg, is slechts 5 minuten lopen vanaf je werkplek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Nelleweg in Rotterdam Delfshaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Nelleweg in Rotterdam Delfshaven? Wacht dan niet langer en kom een kijkje nemen in dit fantastische kantoorgebouw. Neem contact op met één van onze vastgoedconsultants om een rondleiding in te plannen. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Van Nelleweg.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

M

Veel sociale ruimten aanwezig in het kantoorpand, dit vinden wij erg belangrijk!

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Van Nelleweg 1

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner