Leidschendam, Overgoo 3

  • Bureau

  • Internet

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimten

vanaf € 4.050 p.m.

Kantoorruimte te huur binnen zakengebied Overgoo in Leidschendam

Dit herkenbare kantoorgebouw is aan de rand van Leidschendam gelegen, op een goed bereikbare plek vanaf de Rijksweg A4. Bedrijven als Dura Vermeer, Het Nederlands Bureau voor Toerisme en de Politie Haaglanden houden ook kantoor binnen dit zakengebied. Het kantoorpand kent een nette entreehal met een mooie natuurstenenvloer en een centrale receptie.

Een ruime entree voorzien van tochtsluis, ook een bedrijfsrestaurant en pantry's aanwezig!

U loopt het pand binnen door de tochtsluis die aansluiting heeft op de entreehal op de begane grond van dit kantoor. U loopt door de gang richting het trappenhuis, de liften of richting uw kantineruimte. In de kantine heeft u de mogelijkheid om gezamenlijk te lunchen. Elke verdieping heeft een eigen toilettengroep en een pantry. De kantoren zijn voorzien van zonwering, topkoeling, centrale verwarming en te openen ramen.

Overgoo in Leidschendam, deelverhuur kantoorruimte mogelijk vanaf 534 m2

U huurt hier kantoorruimte vanaf 534 m2. Wilt u met uw onderneming een kleinere kantoorruimte huren? Neem dan voor de zekerheid contact op met SKEPP. De totale vloeroppervlakte van het pand is 1.652 m2. De huurprijs hangt af van de lengte van het huurcontract en hoeveel ruimte u wenst te huren.

Op zoek naar grote kantoorruimte in de omgeving van Leiden, Zuid-Holland? Benader SKEPP vrijblijvend!

SKEPP denkt met u mee in het onderhandelingsproces om samen tot een zeer scherpe huurprijs te komen! Plan daarom bij SKEPP een vrijblijvende rondleiding in op locatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!