Kantoorruimte huren Leeuwarden, Sixmastraat 3

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Lift
 • Gratis WiFi
 • Airconditioning
 • Parkeergelegenheid
 • Bureau
 • Postadres
 • Fietsenstalling
 • Sociaal hart
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Sixmastraat 3 in Leeuwarden

Beschikbaarheid bijgewerkt:

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Leeuwarden!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Sixmastraat (Huizum-Oost)

In dit moderne kantoorpand, gelegen aan de Sixmastraat te Leeuwarden, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Dit kantoorpand is gebouwd in 1980, maar is recentelijk zowel van binnen als buiten gerenoveerd.  De huurders bestaan bijvoorbeeld uit een reclamebureau, productiebureau en marktonderzoeksbureau. 

Huurprijzen

In totaal is hier 640 m2 kantoorruimte te huur. Je huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. De huurprijs hiervoor bedraagt slechts €150,- per m2 per jaar. Deze kantoorruimten kunt u flexibel en volledig naar wens indelen en inrichten.

Vergaderruimte, loungeruimte en 24/7 toegang

Doordat het kantoorpand aan de Sixmastraat in Leeuwarden recentelijk gerenoveerd is heeft het een zeer representatieve uitstraling. Ook worden binnen het kantoorpand verschillende services en voorzieningen aangeboden. Vergader je veel? Maak dan gebruik van de vergaderruimte. Ook zijn er lounges aanwezig voor ontspanning. Wil je graag je eigen werktijden bepalen? Als huurder heb je 24/7 toegang tot je kantoor en door het intercomsysteem weet je tijdig dat je gasten zijn gearriveerd. 

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorpand aan de Sixmastraat in Leeuwarden is zeer gunstig te noemen. De bereikbaarheid is erg goed, aangezien treinstation Leeuwarden op een loopafstand van een kleine 10 minuten ligt. Ook liggen de snelwegen A31 en A32 zeer dichtbij en kan je parkeren op het parkeerterrein naast het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sixmastraat?

Dus zoek je een kantoorruimte vanaf 200 m2 in Leeuwarden? Stop dan je zoektocht! Via SKEPP kan je geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding inplannen in dit moderne kantoorpand. 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

K

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Sixmastraat 3

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen