Sixmastraat 3

Kantoorruimte huren in het centrum van Leeuwarden

In dit moderne kantoorpand, gelegen aan de Sixmastraat te Leeuwarden, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Recentelijk is het kantoorgebouw in Leeuwarden zowel van binnen als buiten gerenoveerd. Hier is in totaal 640 m2 kantoorruimte te huur. U huurt hier kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. De huurprijs bedraagt slechts €105,- per m2 per jaar.

Mogelijkheid tot flexibel huren; een langere periode huren is voordeliger

Of u liever flexibel huurt of dat uw voorkeur uit gaat naar een lange huurtermijn, binnen dit kantoorgebouw is de keuze aan u. Over het algemeen levert een langere huurperiode een financieel voordeel op in de vorm van een lagere huurprijs.

Vergaderruimte en loungeruimte aanwezig in dit kantoorpand

Binnen het kantoorpand worden verschillende services en voorzieningen aangeboden. Vergadert u veel? Maak dan gebruik van de vergaderruimte. Behoefte aan relaxperiodes tijdens het werken? Daarvoor zijn lounges aanwezig. Wilt u graag uw eigen tijden indelen? Dat kan, u heeft 24/7 toegang tot uw kantoor. Reist u met eigen vervoer? Parkeer op het parkeerterrein nabij het kantoorpand.

Treinstation Leeuwarden ligt op loopafstand van het kantoorgebouw

De ligging van het kantoorpand, met de naam 'Sixmastaete', in Leeuwarden is erg gunstig te noemen. De bereikbaarheid is erg goed, aangezien treinstation Leeuwarden op een loopafstand van een kleine tien minuten ligt. Snelwegen zijn bovendien in de nabijheid gelegen.

Plan in het menu, rechts op deze pagina, een rondleiding in bij SKEPP!

Dus zoekt u een kantoorruimte vanaf 200 m2 in Leeuwarden? Stop dan uw zoektocht! In het menu rechts op deze pagina plant u gratis een rondleiding in bij SKEPP.

Kantoorruimte te huur in het centrum van Leeuwarden! Sixmastraat 3 Leeuwarden Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!