Super deal

Leeuwarden, Sixmastraat 3

5 (1)
  • Bureau

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Sixmastraat (Huizum-Oost)

In dit moderne kantoorpand, gelegen aan de Sixmastraat te Leeuwarden, biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Dit kantoorpand is gebouwd in 1980, maar is recentelijk zowel van binnen als buiten gerenoveerd. De huurders bestaan bijvoorbeeld uit een reclamebureau, productiebureau en marktonderzoeksbureau.

Huurprijzen

In totaal is hier 640 m2 kantoorruimte te huur. Je huurt hier een kantoorruimte op maat vanaf 200 m2. De huurprijs hiervoor bedraagt slechts €150,- per m2 per jaar. Deze kantoorruimten kunt u flexibel en volledig naar wens indelen en inrichten.

Vergaderruimte, loungeruimte en 24/7 toegang

Doordat het kantoorpand aan de Sixmastraat in Leeuwarden recentelijk gerenoveerd is heeft het een zeer representatieve uitstraling. Ook worden binnen het kantoorpand verschillende services en voorzieningen aangeboden. Vergader je veel? Maak dan gebruik van de vergaderruimte. Ook zijn er lounges aanwezig voor ontspanning. Wil je graag je eigen werktijden bepalen? Als huurder heb je 24/7 toegang tot je kantoor en door het intercomsysteem weet je tijdig dat je gasten zijn gearriveerd.

Locatie en bereikbaarheid

De locatie van dit kantoorpand aan de Sixmastraat in Leeuwarden is zeer gunstig te noemen. De bereikbaarheid is erg goed, aangezien treinstation Leeuwarden op een loopafstand van een kleine 10 minuten ligt. Ook liggen de snelwegen A31 en A32 zeer dichtbij en kan je parkeren op het parkeerterrein naast het kantoorpand.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Sixmastraat?

Dus zoek je een kantoorruimte vanaf 200 m2 in Leeuwarden? Stop dan je zoektocht! Via SKEPP kan je geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding inplannen in dit moderne kantoorpand.

1 beoordelingen Sixmastraat

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!