Kantoorruimte huren Assen, Amerikaweg 2

Voorzieningen
 • Gratis WiFi
 • Lift
 • Bureau
 • Parkeergelegenheid
 • Postadres
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Vergaderplek
 • Pantry
 • Internetmogelijkheden
 • 24/7 toegang
Bereikbaarheid
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Amerikaweg 2 in Assen

Er is op dit moment helaas niets beschikbaar in dit kantoorpand. Bekijk andere kantoren uit het aanbod van SKEPP of neem contact op met onze vastgoedconsultants voor gratis advies.

Bekijk de andere kantoorruimten te huur in Assen!

Deze bedrijven gingen jou voor

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan de Amerikaweg (Peelo)

Dit kantoorpand aan de Amerikaweg is in 2002 geopend en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4655 m2. Je huurt in dit kantoorpand zowel werkplekken als afgesloten kantoorruimten. Momenteel zijn er in dit kantoorpand diverse bedrijven gehuisvest, denk hierbij aan administratiekantoren en financiële holdings. 

Huurprijzen, kantoor Amerikaweg, Assen

De huurprijs in dit kantoorpand is afhankelijk van het aantal gehuurde werkplekken en het huurtermijn. Daarom kun je voor een persoonlijk advies het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen je meer informatie geven over de beschikbare kantoorruimten en de bijbehorende huurprijs. 

Amerikaweg: 24/7 toegang, schoonmaak en internet 

Alle basisvoorzieningen zijn inbegrepen in de huurprijs als je besluit een kantoorruimte te huren aan de Amerikaweg. Zo kun jij 24 uur per dag gebruik maken van je kantoorruimte, hierdoor ben je niet gebonden aan kantooruren. Bovendien zitten kosten voor schoonmaak en internet bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Locatie en bereikbaarheid, Amerikaweg, Assen

Dit kantoorpand, gelegen aan de Amerikaweg in Assen, is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Peelerpark, deze bushalte ligt op een afstand van slechts 300 meter. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A28 in slechts 2 minuten op kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo is er tijdens en na werktijd altijd wel iets te beleven. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amerikaweg?

Wil jij graag een kantoorruimte of werkplek huren in dit kantoorpand aan de Amerikaweg? Neem contact met ons op om tot een geschikt voorstel te komen! 


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Er zijn nog geen beoordelingen over dit kantoorpand. Ben jij de eerste die een beoordeling achterlaat?

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Amerikaweg 2

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen