VERHUURD

Assen, Amerikaweg 2

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • KVK-inschrijving

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Assen!

Kantoorruimte huren aan de Amerikaweg (Peelo)

Dit kantoorpand aan de Amerikaweg is in 2002 geopend en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4655 m2. Je huurt in dit kantoorpand zowel werkplekken als afgesloten kantoorruimten. Momenteel zijn er in dit kantoorpand diverse bedrijven gehuisvest, denk hierbij aan administratiekantoren en financiële holdings.

Huurprijzen, kantoor Amerikaweg, Assen

De huurprijs in dit kantoorpand is afhankelijk van het aantal gehuurde werkplekken en het huurtermijn. Daarom kun je voor een persoonlijk advies het beste contact opnemen met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen je meer informatie geven over de beschikbare kantoorruimten en de bijbehorende huurprijs.

Amerikaweg: 24/7 toegang, schoonmaak en internet

Alle basisvoorzieningen zijn inbegrepen in de huurprijs als je besluit een kantoorruimte te huren aan de Amerikaweg. Zo kun jij 24 uur per dag gebruik maken van je kantoorruimte, hierdoor ben je niet gebonden aan kantooruren. Bovendien zitten kosten voor schoonmaak en internet bij de huurprijs inbegrepen. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.

Locatie en bereikbaarheid, Amerikaweg, Assen

Dit kantoorpand, gelegen aan de Amerikaweg in Assen, is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte is Peelerpark, deze bushalte ligt op een afstand van slechts 300 meter. Daarnaast ben je met de auto vanaf de A28 in slechts 2 minuten op kantoor. Bovendien ligt het kantoorpand in een gezellige omgeving met vele horecagelegenheden rondom. Zo is er tijdens en na werktijd altijd wel iets te beleven.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Amerikaweg?

Wil jij graag een kantoorruimte of werkplek huren in dit kantoorpand aan de Amerikaweg? Neem contact met ons op om tot een geschikt voorstel te komen!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!