Kantoorruimte huren Amsterdam West, Bos en Lommerplein 270-300

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • KVK-inschrijving
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Amsterdam, Bos en Lommerplein 1 min. lopen (62 m)
 • Metrostation Amsterdam, Bos en Lommerplein 1 min. lopen (70 m)
 • Treinstation Amsterdam Sloterdijk 20 min. lopen (1,6 km)
 • Metrostation De Vlugtlaan 7 min. lopen (0,5 km)
 • Park 4 min. lopen (0,3 km)
 • Sportschool 3 min. lopen (0,2 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Bos en Lommerplein 270-300 in Amsterdam West

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorkamers
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoorruimte huren aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam (West)

Een kantoorruimte huren aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West? Dit kantoorpand ligt direct naast de ringweg A10, erg goed bereikbaar dus. Er zijn voldoende werkplekken te huur, evenals gemeubileerde kantoorruimten. Deze bevinden zich allemaal op de bovenste verdieping waardoor je een geweldig uitzicht over de stad hebt. De extra services op deze locatie zijn geweldig. Denk aan koffie en thee, vers fruit en verse popcorn, supersnelle en stabiele WiFi, een bemande receptie, een activity room, korting op de vergaderzalen en de inbegrepen schoonmaak van zowel de gemeenschappelijke als individuele ruimten.

Huurprijzen

Op deze locatie heb je een ruime keuze aan (flex)werkplekken en kantoorkamers. Zo heb je een flexwerkplek al voor maar €125,- per maand. Op deze populaire locatie in Amsterdam West zijn op dit moment 4 kantoorkamers te huur, bijvoorbeeld een kantoorunit van 13 m2 voor €850,- per maand en een kantoorunit van 56 m2 voor €2800,- per maand. Deze prijzen zijn allemaal inclusief servicekosten. Daarnaast zijn er veel vergaderruimten beschikbaar, waar je als huurder van een kantoorruimte korting op krijgt. Maandelijks krijg je ook nog eens 3 uur per bureau gratis. Op dit moment zijn er onder andere een modellenbureau, muzieklabel en andere digitale en creatieve bedrijven die hier een kantoor huren. Ook is er nog een grote vloer beschikbaar van 1400 m2, benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants!

Vergaderruimte, activity room en een bemande receptie

Dit kantoorgebouw aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West beschikt niet alleen over kantoorruimten en vergaderzalen, maar ook over bijvoorbeeld een activity room met onder andere een Playstation 4 en een XXL voetbaltafel. Elke dag is er vers fruit aanwezig en voor de zoetekauwen onder ons elke ochtend verse popcorn. Bananenschillen of popcornresten in jouw kantoorkamer? Geen probleem, de schoonmaak van zowel de gemeenschappelijke als individuele ruimten zijn inbegrepen wanneer je hier huurt, net als onbeperkt koffie en thee. Een bemande receptie tijdens kantooruren ontbreekt ook niet. De sfeer in het pand is open, vriendelijk en laagdrempelig. Elke dinsdag wordt er samen geluncht en één keer per maand wordt er een borrel georganiseerd. Als huurder krijg je daardoor de kans om te netwerken met andere bedrijven en start-ups, maar het is natuurlijk vooral erg gezellig!

Locatie en bereikbaarheid

De ringweg A10 ligt op maar 1 minuutje rijden, waardoor de bereikbaarheid met de auto zeer goed is. Daardoor ben je vanaf je kantoorruimte in Amsterdam West al met 10 minuten op Schiphol. Direct onder het kantoorpand ligt een parkeergarage waar je jouw auto kunt parkeren. Reis je liever met het openbare vervoer? Dan is er een tram en bushalte vlak voor de deur en is het station Sloterdijk erg dichtbij. Jij bent dus erg snel op je werkplek. Heb je een zakelijke afspraak? Ga dan lunchen bij de Bagels & Beans, die zich op de hoek van het pand bevindt. Of wil je na werktijd met je collega’s een hapje eten, terwijl je de voetbalwedstrijd van Ajax bekijkt? De Biergrill is hiervoor een echte aanrader!

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West?

Kun je niet wachten om de kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein in Amsterdam West te huren en de popcorn te proeven? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen met de vastgoedconsultants van ons, wij helpen je graag aan een kantoorruimte aan het Bos en Lommerplein.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Leuke kantoorruimten met een hippe uitstraling!

B

Elke ochtend is hier verse popcorn, heerlijk!

D

Dit kantoorpand heeft echt allesWaardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoorruimte aan Bos en Lommerplein 270-300

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner