VERHUURD
Super deal

Amsterdam West, Nachtwachtlaan 20-24

5 (2)

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Amsterdam West!

Kantoorruimte huren aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam (Nieuw-West)

Wil jij graag werken op een prachtige locatie aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam Nieuw-West, direct aan het Rembrandtpark? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je werkt hier op een erg rustige plek waar je geconcentreerd kunt werken. Mocht je behoefte hebben aan ontspanning, dan kun je vanaf het kantoor direct het park inlopen. Je huurt hier in een kantoorpand dat gebouwd is in 1967 en een totale gebruiksoppervlakte heeft van 19.257 m2.

Huurprijzen

In dit kantoorpand, gelegen in de buurt Overtoomse Veld, is momenteel slechts 1 kantoorruimte te huur. De te huren ruimte heeft een oppervlakte van 154 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €3500,-. Normaal gesproken huur je in dit kantoorgebouw voor een minimum termijn van 1 jaar. Liever voor een kortere periode een kantoorruimte huren? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden.

Een bemande receptie, café en restaurant

In dit kantoorpand aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam Nieuw-West zijn vele services en voorzieningen inbegrepen in de huurprijs. Zo is er bij binnenkomst een bemande receptie aanwezig en een grote ontvangsthal. Daarnaast beschikt het kantoorpand over een café en een restaurant, deze zijn beide te vinden op de begane grond. Bovendien is er een ruime keuken aanwezig in het kantoorpand en beschikt het kantoorgebouw over een vergaderruimte. Als huurder mag je hier gewoon gebruik van maken, ideaal toch?

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorpand kent een prima ligging. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is het uitstekend bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is Johan Jongkindstraat en ligt op een afstand van slechts 300 meter. Reis je iedere dag met de auto naar kantoor? Dan ben je vanaf de A10 het snelst op kantoor. Vanaf deze snelweg is het nog maar 3 minuten rijden naar het kantoorpand. In de directe omgeving van het kantoorgebouw vind je leuke horecagelegenheden waaronder SKYY Bar Amsterdam. Hier kun je na werktijd gezellig met collega’s nog een wijntje drinken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam Nieuw-West?

Wil jij graag deze laatst beschikbare kantoorruimte huren aan de Nachtwachtlaan in Amsterdam Nieuw-West? Wees er dan snel bij! Plan vandaag nog een gratis en geheel vrijblijvende rondleiding in en kom de kantoorruimte aan de Nachtwachtlaan met eigen ogen bekijken.

2 beoordelingen Nachtwachtlaan

Hier vind je alles wat je nodig hebt, goede voorzieningen, prima kantoren tegen goede prijzen.

Prima kantoorpand.

Goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Ik ken een bedrijf dat hier huurt en zij zijn erg tevreden.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!