VERHUURD

Zwolle Centrum-Binnenstad, Willemsvaart 16

4 (2)
 • Bureau

 • Internet

 • KVK-inschrijving

 • Postadres

 • Keuken

 • Parkeren

 • Koffie/thee

 • Printen

Helaas, er is momenteel geen kantoorruimte beschikbaar. Bekijk de andere te huren kantoorruimten in Zwolle Centrum-Binnenstad!

Moderne kantoorkamer van 23 m2 beschikbaar in een kantoorpand te Zwolle!

Aan de rand van het centrum van Zwolle ligt dit representatieve kantoorpand. Het kantoor ligt aan de Willemsvaart met NS-station Zwolle op loopafstand. De snelweg A28 is met de auto binnen enkele minuten toegankelijk. De bereikbaarheid van de kantoorlocatie is dus uitstekend te noemen!

Enkele kantoorkamers te huur in dit kantoorpand te Zwolle

Flexibel huren of juist een huurovereenkomst voor de lange termijn: de keuze is aan u. Doorgaans is een huurtermijn van 1 jaar financieel het meest aantrekkelijk. Momenteel is er helaas geen beschikbaarheid aan de Willemsvaart in Zwolle.

24/7 toegang tot het kantoor, waar ruimte is om te parkeren

Als u graag uw eigen werktijden wilt bepalen, dan is het gunstig om hier te huren. U heeft namelijk 24/7 toegang tot uw kantoorruimte, die u gemeubileerd kunt laten opleveren. In de directe omgeving zijn er genoeg parkeerplaatsen waar u uw auto kunt parkeren.

Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij SKEPP!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Zwolle? Plan dan gratis (!) een rondleiding door dit kantoor. Dit doet u via het menu, dat u rechts in uw scherm ziet. Succes in uw zoektocht naar dé geschikte kantoorruimte!

Creëer jouw eigen URBAN-inrichting met Officeplanner aan Willemsvaart in Zwolle Centrum-Binnenstad

Officeplanner is een inspirerend designinrichtingspakket en kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, omdat niets aard- en nagelvast is en dus altijd eenvoudig te verplaatsen. Het pakket is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Creëer ook jouw URBAN-locatie aan Willemsvaart in Zwolle Centrum-Binnenstad.

 1. Selecteer een kantoorruimte
 2. Richt je kantoorruimte in
 3. Ontvang vrijblijvend je huuraanbieding

2 beoordelingen Willemsvaart

Van de buitenkant vind ik het kantoor niet zo bijzonder, maar van binnen is het erg netjes. De sfeer is goed, net als het uitzicht op het water (aan de voorkant).

Binnen ons jonge team maken er veel gebruik van het openbaar vervoer.

Deze locatie zou een uitstekende optie zijn doordat het goed bereikbaar is via de bus en trein maar ook per auto.

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!